UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je legendarni GSP prognozirao borbu Usmana i Burnsa

Georges St-Pierre
 Screenshot (YouTube, UFC)
Slavni Kanađanin otkrio je što vidi kao ključan faktor u susretu nekadašnjih timskih kolega

Bivši UFC-ov prvak Georges St-Pierre ukratko je analizirao glavnu borbu UFC 258 priredbe.

Najbolji velteraš u povijesti MMA-a u jednoj je minuti istaknuo najjače adute aktualnog prvaka Kamarua Usmana, dok je njegovom izazivaču Gilbertu Burnsu jasno poručio - drži se što dalje od ograde.

"Zajedno su trenirali, poznaju se i zato mislim da nemaju previše iznenađenja jedan za drugoga. Međutim, treninzi u dvorani itekako se razlikuju od borbe u kavezu. Usman je jako dobar kada protivnika stisne uz ogradu. Jako je dobar u hrvanju uz ogradu. Tako umara, potom ruši, a onda i 'ground and poundom' napada svoje protivnike. Uz pomoć ograde može neutralizirati sposobnosti svojih suparnika. Što se tiče Burnsa, za njega bi najbolje bilo da borbu zadrži na sredini. Usman, za razliku od njega, ima puno iskustva u šampionskim rundama. Stoga smatram da će iskustvo ići u prilog Usmanu", analizirao je GSP, da bi potom u drugom videu dodao da predviđa Usmanovu pobjedu sudačkom odlukom.

UFC 258 održava se u noći sa subote na nedjelju. Uvodni dio programa starta u 01:00, dok je početak glavnog rezerviran za tri sata kasnije.

Linker
23. travanj 2024 07:30