UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je Oliveira bodrio Fergusona pred izlazak na pozornicu: ‘Budi pobjednik!‘

Charles Oliveira i Tony Ferguson
 screenshot (YouTube, UFC)
Prije nekoliko mjeseci su ratovali u Octagonu, a sad su pokazali što je sportski duh

Zanimljiv detalj uhvatile su UFC-ove kamere nakon službene UFC 262 konferencije za medije održane u četvrtak. Dok su čekali izlazak na pozornicu i sučeljavanje sa svojim protivnicima, Charles Oliveira i Tony Ferguson stali su jedan pored drugog. Iako su se u prosincu prošle godine borili na UFC 256 priredbi, kad je Oliveira uvjerljivo slavio, između njih nema nikakve zle krvi. Zapravo, Oliveira je odlučio "El Cucuyu" pružiti podršku.

Kako možemo vidjeti unutar UFC Embedded serijala, Oliveira je Fergusona zagrlio i održao mu kratki motivacijski govor.

"Vrijeme je brate, vrijeme je za pobjedu. Idi po nju, budimo pobjednici. Sad je vrijeme za svima pokazati tko će pobijediti, oči u oči", poručio je "Do Bronx", dok je Ferguson prihvatio zagrljaj, ali u šali odgovorivši kratkim podizanjem, kao da će Oliveiru baciti na pod. Kako je to točno izgledalo, možete vidjeti pred kraj videa.

Fergusonu je borba protiv Beneila Dariusha ključna po pitanju ambicija u nastavku karijere. Gledajući na godine i radni staž u ozbiljnim borbama, Tonyju svaki poraz može biti onaj koji će ga eliminirati iz vrha. No, pobjedom u ovoj borbi bit će ponovno među kandidatima za napad na titulu. Kroz cijeli tjedan djeluje motiviran i ako uspije odraditi nastup u skladu sa svojim najboljim izvedbama, moguće je da El Cucuya još neko vrijeme gledamo u ovako velikim ogledima.

Linker
25. travanj 2024 01:22