UFC

Ferguson zatražio veće bonuse, White mu odlučio ispuniti želju

Tony Ferguson
 screenshot (YouTube, UFC)
Dobitnici bonusa na UFC 262 priredbi umjesto 50 tisuća dolara, zaradit će 75

Jako dobro raspoložen je Dana White tijekom ovog tjedna pa je tako odlučio ispuniti želju koji je Tony Ferguson iznio na službenoj konferenciji za medije održanoj u četvrtak. El Cucuy je tim putem dao jedan neočekivan prijedlog.

"Kad sam se posljednji put borio ovdje u Houstonu, bili smo na sastanku po pitanju bonusa. Dana, sjećaš li se kad je Travis Browne rekao kako smo u Texasu i kako je ovdje sve veće. Pa zašto onda ne bismo imali i veće bonuse? Ovog puta ja ću te pitati, kako smo ponovno tu, možemo li imati veće bonuse?", upitao je Tony.

On se prisjetio UFC 166 priredbe, održane u listopadu 2013. godine. Tony je tada savladao Mikea Ria te je dobio bonus za najbolji "submission", koji je tim putem iznosio 60 tisuća dolara. Ovog puta, ako zavrijedi, svom honoraru imat će priliku dodati još više. S tim da je Tony vjerojatno nešto pomiješao, budući da se Travis Browne na onoj priredbi nije borio.

Naime, mediji su saznali kako je White odlučio prihvatiti taj prijedlog te je iznos bonusa podigao za 50 posto. To znači kako će dobitnici istog postati bogatiji za 75 tisuća dolara. Odluka koja bi mogla borce dodatno motivirati da pred rasprodanim Toyota centrom daju sve od sebe.

Linker
25. travanj 2024 06:12