UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je proteklo skidanje kilograma za borce na UFC-u 304, Pimblett otkrio da je produžio ugovor

Paddy Pimblett

 UFC EMBEDDED SCREENSHOT
Jedan od najprepoznatljivijih boraca u UFC-ovom rosteru nastavlja svoj put u najboljoj svjetskoj MMA promociji

Paddy Pimblett izjavio je da su od njegove situacije s ugovorom pred UFC 304 proširile razne netočne insinuacije.

Nakon što je spomenuo da ga fanovi na društvenim mrežama uporno nagovarali na boksačke meče protiv influencera, brzo se počelo pričati kako je na posljednjem meču svog UFC-ovog ugovora i da ima potencijal napustiti organizaciju zbog drugih prilika, primarno onih financijskih.

Pimblett je brzo demantirao te tvrdnje i upitao zašto bi napustio UFC, dodajući da se u međuvremenu radilo na poboljšanju uvjeta njegovog novog ugovora. U petoj epizodi UFC-ove mini serije "Embedded" koja je objavljena danas, Pimblett potvrđuje pred kamerom da je potpisao novi ugovor.

Njegov menadžer, matchmaker Cage Warriorsa Graham Boylan, također je potvrdio da je Pimblett produžio ugovor s promocijom. Ranije ovog tjedna, Pimblett je izražavao nezadovoljstvo zbog vijesti koje su se fokusirale na mogućnost njegovog odlaska iz UFC-a.

„Ništa što radim ne može se prikazati u pravom kontekstu” rekao je Pimblett u srijedu. „Ono što sam rekao u intervjuu je, očito želim novi ugovor. Ako bi mi ponudili milijune za boksački meč s nekim YouTuberom, onda bih to učinio. Tko ne bi? Mi se svi borimo za novac. Moj ugovor se već uveliko pregovara. Kao da će UFC samo dopustiti da odem. Jeste li poludjeli?”

Pimblett (21-3) u subotu se suočava s UFC-ovim veteranom King Greenom (32-15-1). Pimblett, bivši prvak Cage Warriorsa, jedan je od najvećih UFC-ovih potencijala u Europi. Ne zna za poraz unutar najjače svjetske promocije, a nada se da će tako ostati i ovog vikenda iako je prema kladionicama blagi autsajder.

Linker
17. kolovoz 2024 12:02