UFC

(VIDEO) Pogledajte kako se bori djevojka koja u subotu ide po borbu protiv Amande Nunes

Aspen Ladd
UFC-ov niz evenata brzo se nastavlja novom priredbom već ove subote. UFC Fight Night 155 održava se u Sacramentu i donosi program predvođen borbom za prvu izazivačicu ženske bantam kategorije između Aspen Ladd i Germaine De Randamie. Upravo Ladd smatraju budućom superzvijezdom ženskog MMA-a, a vi ovim putem možete pogledati njenu do sada najbolju UFC izvedbu.

24-godišnja Ladd do sada je slavila u svih osam profesionalnih borbi, od čega tri puta u Octagonu. Već samim dolaskom u UFC iz Invicte, o njoj se govorilo kao o borkinji koji bi u dogledno vrijeme trebala biti na samom vrhu. No, impresivne predstave dovele su do toga da je korak do vrha zapravo došla prilično brzo. U svoja prva dva UFC nastupa savladala je Linu Lansberg i Tonyu Evinger prekidom, da bi u svom posljednjem nastupu bila bolja od Sijare Eubanks sudačkom odlukom nakon tri runde.

Sad joj slijedi prva borba na pet rundi i "main event" u Sacramentu protiv bivše (neslavne) prvakinje perolake kategorije i prvoplasirane borkinje ljestvice izazivačica u bantamu, Germaine de Randamie. Prema svemu sudeći, posebno ako se vodimo situacijom u kategoriji, ovo bi trebala biti borba za iduću protivnicu Amande Nunes, kad Brazilka ponovno bude branila pojas do 61.5 kilogram.

Ispod teksta pogledajte borbu kojom je UFC počastio, a radi se o načinu na koji je Ladd doslovno demolirala bivšu uvjerljivu Invicta prvakinju, Tonyu Evinger. Ladd je nevjerojatno snažna borkinja, sjajne hrvačke tehnike i brutalno ubojitog "ground n' pounda". Djevojke na kojima bi ona završila i krenula ih udarati, najčešće su na taj način završavale poražene i svima je jasno čega će se Germaine de Randamie najviše morati paziti. Čeka nas vrhunski sudar stilova i bit će zanimljivo vidjeti je li Aspen Ladd već sad spremna za one najteže izazove.

Linker
19. travanj 2024 12:13