UFC

(VIDEO) Pogledajte kompilaciju najboljih izlazaka do UFC Octagona

Conor McGregor
 screenshot
Oni posljednji koraci koji UFC borci i borkinje naprave prije ulaska u Octagon znaju biti nezaboravna sjećanja, kako samim borcima, tako i fanovima. Motivirani prošlotjednim načinom na koji je Colby Covington ušao u dvoranu prije borbe protiv Robbieja Lawlera, ekipa s britanskog BT Sporta odabrala je kompilaciju deset njima najimpresivnijih ulazaka.

Nažalost, odmah u startu moramo otkriti kako ovdje nije uvršten Shane Carwin i njegov "Let the Bodies Hit the Floor", kao niti spektakularni "Shipping up to Boston" Foresta Griffina s priredbe iz Belfasta. No, osim toga je izbor vrlo dobar. Nema puno boljih primjera od onog kojeg su stavili na prvo mjesto, Bispingov "Song 2" prije revanša protiv Hendersona je bio spektakularan, kao i Tillov povratak kući sa "Sweet Caroline". Nećemo vam otkrivati što se tu sve nalazi jer bi onda gledanje videa izgubilo smisao.

Što se tiče Covingtonovog ulaska, on je odabrao tematsku glazbu poznatog kečera "Kurta Anglea", kojom je u samom startu isprovocirati publiku. Dodatni efekt donijela je sama publika, svojim zajednički klicanjem "You suck!" u za to prigodnom trenutku. To je bio samo još jedan potez Colbyja Covingtona kojim je pogodio "u žicu", što je svakako njegov cilj. I uspio je u tome.

Linker
24. travanj 2024 09:23