UFC

(VIDEO) Pogledajte kompilaciju poteza za kakve su sposobni sudionici ovotjedne UFC priredbe

Jack Hermansson

 screenshot (YouTube, UFC)
Ispred nas je još jedan vikend u kojem nas čeka gomila UFC uzbuđenja

UFC Fight Night 200 na prvu se čini kao još jedna u nizu slabijih UFC priredbi, onih kojima se tek popunjava program i kvota priredbi kakva je određena potpisivanjem ugovora s ESPN mrežom. Uistinu, mnogima će tek glavna borba, u kojoj će snage odmjeriti Sean Strickland i Jack Hermansson izgledati privlačno i pažnje vrijedno, no činjenica je da svaka priredba najveće svjetske MMA promocije u sebi krije kvalitetu.

Neki će isto tako reći da je svaki UFC borac vrijedan spomena i praćenja, posebno oni koji su tek kratko u promociji, jer nikad ne znaš kad će se netko iskazati i iskoračiti prema vrhu. Na ovoj priredbi takvih kandidata svakako ima, a tu su i oni koji su već pokazali što znaju i mogu te čekaju priliku za dodatno dokazivanje.

Predstavljanje najzanimljivijih sudionika priredbe UFC je odradio objavom kompilacije njihovih najboljih poteza. Osim naravno Stricklanda i Hermanssona, odabrali su Jasona Witta, Juliana Erosu, Shavkata Rakhmonova, Bryana Battlea, Hakeema Dawodua i Stevena Petersona. Našao se tu i Phil Hawes, no on je u međuvremenu ostao bez nastupa.

Pogledajte sjajnu kompilaciju i pripremite se za ono što sam čeka novog UFC vikenda.

Linker
25. travanj 2024 10:05