UFC

(VIDEO) Pogledajte najbolje nokaute boraca koji će nastupiti ovog vikenda na UFC 268 priredbi

Jorge Masvidal vs. Kamaru Usman

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
UFC je složio program s pregršt boraca koji su poznati po sjajnim nokautima

Jako smo blizu spektaklu koji UFC sprema u Madison Square Gardenu. Sutra s početkom u 23:00 sata započinje UFC 268 priredba koju predvode Kamaru Usman i Colby Covington. Radi se o dugo iščekivanom revanšu za prvaka UFC-ove velter kategorije. U sunaslovnoj borbi večeri također ćemo gledati revanš. Rose Namajunas brani svoj pojas u muha kategoriji, a protivnica će joj biti Weili Zhang.

''Thug Rose'' nokautirala je Kineskinju nakon 78 sekundi borbe, u četvrtom mjesecu ove godine. Kamaru Usman i Colby Covington prvi meč odradili su u 12. mjesecu 2019. godine, a tehničkim nokautom, 50 sekundi prije kraja borbe, slavio je Usman.

Michael Chandler i Justin Gaethje također su itekako vrijedni spomena. Radi se o dvojici spektakularnih boraca lake kategorije. Zajedno imaju čak 29 pobjeda nokautom, a Gaethje je zadnjih devet svojih pobjeda ostvario upravo na taj način. Michael Chandler.

Puno je aktera ove priredbe koji uistinu dobre nokaute imaju iza sebe. Tako nas je UFC putem svog Youtube kanala počastio videom u kojem su napravili kompilaciju najboljih nokauta od strane boraca koji će nastupiti na ovotjednoj priredbi.

Kamaru Usman protiv Jorgea Masvidala, Weili Zhang protiv Jessice Andrade, Gaethje protiv Vicka, samo su neki od nokauta kojih se možete prisjetiti.

Odličnu kompilaciju možete pogledati pri dnu teksta.

Linker
27. travanj 2024 12:39