UFC

(VIDEO) Pogledajte posljednje nastupe te pobjede Roberta Whittakera i Kelvina Gasteluma

Robert Whittaker i Kelvin Gastelum
 screenshot (YouTube, UFC)
Robert Whittaker i Kelvin Gastelum u svojim su posljednjim nastupima bili uspješni

Subotnja borba između Roberta Whittakera i Kelvina Gasteluma mogla bi nam donijeti idućeg izazivača srednje UFC-ove kategorije. Zapravo, to je gotovo sigurno ako do pobjede dođe bivši prvak, dok bi Gastelum pobjedom teško mogao preskočiti Marvina Vettorija, no ništa ne treba unaprijed odbacivati.

Pred ovu borbu, obojica su se uspjeli upisati pobjedu, štoviše Whittaker čak dvije. Iako nije bio u najboljem stanju nakon što je u jesen 2019. godine od Israela Adesanye izgubio titulu prvaka, prošle je godine savladao Darrena Tilla i Jareda Cannoniera. I dok se protiv Tilla vidjela mala nesigurnost, protiv Cannoniera smo opet vidjeli onog dobrog starog, šampionskog Whittakera. Čak je i njegova brada pokazala da je još uvijek tu.

UFC nas je odlučio nagraditi objavom te borbe na svom YouTube kanalu.

Gastelum je nakon poraza od Adesanye, koji je doživio prije gotovo točno dvije godine, upao u malo veću krizu. Na taj poraz spojio je još dva. Dok je onaj protiv Darrena Tilla bio u neizvjesnoj borbi, onaj koji mu je Jack Hermansson bio je posebno bolan, jer se dogodio nakon manje od jedne i pol minute.

Ipak, uspio je i on vratiti, ovogodišnjom pobjedom nad Ianom Heinischem. Sad ispred sebe ima priliku eliminirati prvog borca ljestvice izazivača. Dok se to ne dogodi, borbu protiv Heinischa također možete pogledati ispod odlomka.

Linker
19. travanj 2024 20:08