UFC

(VIDEO) Pogledajte priču o makljaži Buffera i bivšeg izazivača, White je svjedočio krvavom obračunu

Bruce Buffer i Dana White
 Screenshot (YouTube, UFC)
"Počeli su pljuštati udarci. Nisam mogao vjerovati - ovo se zaista događa..."

Zanimljive se priče ovih dana prisjetio UFC. Kroz pet minuta uvida u novu Fightlore epizodu, Dana White, Bruce Buffer i Frank Trigg vratili su se u prošlost i ispričali nam kako je u liftu izgledao krvavi okršaj nekadašnjeg UFC-ovog izazivača u velter kategoriji i slavnog najavljivača.

Sve je počelo kada su se u liftu našli White, Buffer i Trigg zajedno s još dvije osobe.

Prema Triggovim riječima, on i predsjednik UFC-a započeli su razgovor o novcu i mogućoj povišici, a onda ih je Buffer prekinuo s komentarom o Whiteovom satu.

UFC-ov najavljivač priznao je da je veliki ljubitelj satova, no Franka je njegovo upadanje razbjesnilo toliko da ga je udario u vrat.

"Udario si me... Zašto si to napravio?"- rekao je Buffer prisjećajući se tog događaja.

"Onda mi je kazao pogrešnu stvar. Rekao je - 'A što ćeš ti učiniti po tom pitanju?' Tada sam reagirao i dvaput ga udario", dodao je Bruce.

"Počeli su pljuštati udarci. Nisam mogao vjerovati - ovo se zaista događa. Povukao sam se u kut dizala, pustio ih i samo gledao", uzbuđen je bio White dok se prisjećao ovog događaja.

Buffer i Trigg tukli su se sve dok se s 10. kata nisu spustili do prizemlja, a borba je prestala tek kad su se otvorila vrata dizala.

Posljedice?

Buffer je bio prekriven krvlju koja je šiktala iz palca. Naime, u jednoj od razmjena Triggov ga je sat rasjekao sve do kosti.

Bruce i Frank na kraju su se ispričali jedan drugome, a legendarni glas Octagona zaradio je sedam šavova na šaci.

"Sigurno sam naučio jednu lekciju u tom dizalu - nikad u grkljan ne udarajte najavljivača. On svojim glasom zarađuje milijune dolara", zaključio je Trigg.

Trigg i Buffer danas su prijatelji.

"U stara vremena mogli smo imati dobru borbu, a onda otići zajedno na pivu", dodao je za kraj Buffer.

Linker
28. travanj 2024 10:01