UFC

(VIDEO) Pogledajte prve reakcije Hollowaya nakon borbe: ‘Svaki put kada sam ga ugrozio imao je taj luđački pogled‘

Max Holloway UFC 300

 CARMEN MANDATO Getty Images Via Afp
Borba za UFC-ovu BMF titulu isporučila je i više nego što smo očekivali, saznali smo tko je na vrhu hranidbenog lanca

UFC 300 opravdao je sva očekivanja, unatoč tome, nismo dobili niti jednog novog "pravog" prvaka, no titula BMF-a promjenila je vlasnika.

U borbi koja je obećavala nasilje, između Maxa "Blessed" Hollowaya i Justina "The Highlight" Gaethjea, dobili smo vjerojatno najbolji završetak meča koji pamtimo. Naime, nakon 5 rundi bez pomišljanja o prelasku u parter te trenutka u kojem Holloway vodi prema sučevim karticama 4-1 u rundama, "Blessed" upire prstima prema kanvasu zadnjih 10 sekundi i kreće nezapamćena razmjena gdje u posljednjoj sekundi "The Highlight" prima desni "overhand" koji mu "gasi" svijetla. Ovaj potez stanovnika Havaja da upire prstom na sredinu oktogona očekivajući divlju razmjenu, nije prva prilika da to vidimo te je identičan potez napravio i u borbi s Ricardom Lamasom na UFC-u 199.

Bivši UFC prva perolake kategorije u ponedjeljak je objavio video iza kulisa koji dokumentira prije i poslije njegove legendarne UFC 300 borbe protiv Justina Gaethjea. Snimka, koja je objavljena na Hollowayevom YouTube kanalu, prikazuje njegov dolazak u Las Vegas T-Mobile Arenu zajedno sa svojim timom, prijateljsku razmjenu s izvršnim direktorom Mete, Markom Zuckerbergom tijekom zagrijavanja i Hollowayjevu reakciju nakon nevjerojatnog nokauta nad Gaethjeom.

Holloway je veteran UFC-a unatoč tome što ima samo 32 godine te je upisao 33 borbe i 27 pobjeda od 2012. godine kada je debitirao.

Nakon borbe s Gaethjeom oštro je prozvao novopečenog prvaka perolake kategorije, Iliju Topuriju te je obećao povratak na tron perolake kategorije nakon što ga porazi.

Linker
19. travanj 2024 08:35