UFC

(VIDEO) Pogledajte sučeljavanja aktera UFC 286 priredbe: Edwards poručio da pojas ostaje u Engleskoj

Edwards i Usman

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Sinoć je održana press konferencija na kojoj je prvak obećao kako će obraniti pojas, a nama ne preostaje ništa drugo nego čekati sutrašnju priredbu

Sinoć se održala press konferencija pred sutrašnji UFC 286 koji se održava u Londonu, a pratit ćemo ga u nama pogodnom terminu već od 18:00 sati. Glavni dio će startati od 22:00 tako da je ova PPV priredba nešto što nikako ne želite propustiti. Edwards je rekao kako će na domaćem terenu po prvi puta obraniti pojas i vratiti ga kući.

Na ljeto prošle godine Edwards je Usmanu uzeo pojas u velter kategoriji, a njihov ukupno treći meč će se održati već sutra. Za sada su 1-1, a pobjednik sutrašnje trilogije kući odnosi i titulu velter kategorije. Edwards je rekao kako se nada da će to biti on:

‘‘London, što ima? Idemo! Velika mi je čast biti ovdje, prošlo je puno vremena od zadnjeg puta. Radio sam jako puno i u subotu navečer ću vas učiniti ponosnim, sigurno‘‘, vikao je Edwards na mikrofon.

‘‘Pojas dolazi kući, dolazi kući. Značit će mi kao cijeli svijet. Mislim da je ovo moj četvrti put u O2 Areni. Trebao sam predvoditi priredbu protiv Tyrona Woodleyja, ali se to raspalo zbog pandemije. Sad smo ovdje, 18.3. i izaći ću kao prvak. Bit će to odlično iskustvo, znači mi kao cijeli svijet. Put koji sam prošao da bih bio ovdje je težak, nitko mi nije davao šanse. Svi su me otpisivali. To mi je izgradilo karakter i bit će dobro‘‘, dodao je.

Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati rezultate službenog vaganja koji će biti dostupni danas tijekom dana, a dok čekamo te rezultate, uživajte u videu sučeljavanja boraca nakon sinoćnje press konferencije:

Linker
25. travanj 2024 03:37