UFC

VIDEO: Pogledajte trening Stipe Miočića dok čeka potvrdu ‘meča za ostavštinu‘ protiv Jona Jonesa

Stipe Miočić

 ScreenShot Stipe Miočić Instagram
‘Najveći teškaš svih vremena protiv najvećeg borca mješovitih borilačkih vještina svih vremena‘

Najuspješniji prvak u povijesti UFC-ove teške kategorije, Stipe Miočić, očekuje službenu potvrdu datuma svog meča protiv jednog od najvećih ikada, trenutnog prvaka, Jona Jonesa.

Nedavno smo pisali o tome da iako UFC još ništa nije službeno potvrdio, Jones je na svom X profilu (nekadašnjem Twitteru) objavio kako će se protiv Miočića boriti 9. studenog u Madison Square Gardenu. Dakle, vrijeme i lokacija su isti kao i prošle godine, samo je tri dana razlike u odnosu na prošlu godinu kada su se trebali boriti 12. studenog.

Ova borba je nazvana ‘‘legacy fight‘‘, odnosno borba za ostavštinu, borba koja odlučuje jednog od onih koji će ostaviti najveće nasljeđe za buduće generacije.

Predsjednik UFC-a, Dana White, je u listopadu prošle godine izjavio: ‘‘Ova borba se mora dogoditi. To su dvije najveće legende sporta i žele ovu borbu, fanovi žele ovu borbu‘‘, rekao je White. ‘‘Imate najvećeg teškaša svih vremena protiv najvećeg borca mješovitih borilačkih vještina svih vremena. Ovo je borba za nasljeđe za obojicu. Samo pomisliti nazvati Stipu i ponuditi mu borbu za privremeni naslov potpuni je nedostatak poštovanja prema njemu."

Miočić je uvijek bio ozbiljan i profesionalan u svojim pripremama za nastup, što se ne može reći i za Jonesa. U videu objavljenom na njegovom Instagram profilu, možemo vidjeti Miočića u jednom opuštenom treningu na fokuserima, kako i priliči jednoj nedjeljnoj relaksaciji. Uz objavljeni video dodao je natpis: ‘‘Rad vikendom‘‘

Linker
24. srpanj 2024 12:36