UFC

(VIDEO) Pogledajte trenutak u kojemu se Jon Jones ozlijedio, nakon pokušaja rušenja se uhvatio za rame

Jon Jones ozljeda

 Twitter, Dana White

Teška srca smo jutros prenijeli vijest da je otpala borba između Stipe Miočića i Jona Jonesa, a razlog je Jonesova ozljeda ramena koju je zadobio na treningu hrvanja. Dana White se javio putem svog Instagram profila te je pojasnio cijelu situaciju, a između ostaloga je i podijelio video Jonesove ozljede.

Osam mjeseci će Jonesu trebati za oporavak od ove ozljede, a morat će i na operaciju. Nije Dana išao previše u detalje nego je samo rekao da se radi o ozljedi tetive, a zatim je odmah prešao na ‘‘zamjenu‘‘, iako ovu borbu nitko na svijetu ne može zamijeniti.

Sergei Pavlovich i Tom Aspinall borit će se za privremenu titulu, te iako je to fenomenalan teškaški meč, ostaje gorak okus jer smo trebali gledati Miočića i Jonesa. Njih će se dvojica boriti za privremenu titulu, a Alex Pereira i Jiri Prochazka će sada nastupiti u glavnom meču večeri UFC 295 priredbe.

Sada je legitimno postaviti pitanje hoćemo li ikada uopće i gledati meč između Miočića i Jonesa. Ako uzmemo u obzir da Jonesu sada treba operacija i barem osam mjeseci oporavka, te ako na to nadodamo vrijeme koje mu je potrebno da se spremi za meč, dolazimo do broja od preko godinu dana. Stipe će tada biti u 43. godini života, a pitanje je hoće li onda i on uopće htjeti više ući u kavez…

Nagađati nećemo, a vama ostavljamo snimku treninga na kojemu se Jones ozlijedio. Krenuo je po rušenje, a onda je samo stao i uhvatio se za rame, te je ozljeda nastala u tom trenutku na kameri. Video je ovdje:

Linker
27. travanj 2024 13:46