UFC

(VIDEO) Pogledajte vrhunski nokaut Cannoniera protiv Brunsona i ostatak najbolje UFC 271 akcije

Brunson vs. Cannonier

 screenshot (YouTube)
Najbolje poteze UFC 271 priredbe iz ovih kuteva do sada niste vidjeli

Iako su mnogi ostali pomalo razočarani onime što je donijela glavna borba UFC 271 priredbe, cijeli program donio je dovoljno dozu uzbuđenja svim borilačkim fanovima. Bilo je tu puno toga za vidjeti, puno sjajnih borbi i vrhunske akcije, posebno na ostatku glavnog programa. Većina toga našlo se u UFC 271 "Fight Motion" kompilaciji.

Posebno se tu misli na dva velike preokreta. Prvog je napravio Jared Cannonier, koji se između prve i druge runde uspio oporaviti od žestokih napada Brunsona, kojem je možda nedostajalo tek desetak sekundi prve dionice da završi borbu. U drugoj rundi Cannonier je preuzeo kontrolu, a onda udarcima koje možete vidjeti u ovom videu završio posao i sebe postavio u poziciju prvog izazivača.

Drugi preokret pripada Taiju Tuivasi, koji je preživio teške napade Derricka Lewisa, koje možete vidjeti i ovdje, da bi onda prekrenuo situaciju svojim napadom. Nažalost, UFC je snimku lakta koji je Lewisa poslao na pod odlučio sačuvati za neke druge materijale i ovdje nas je za istu uskratio.

No, kompilacija je dovoljno dobro popunjene najboljim potezima preostalih borbi i svakako ju se isplati pogledati.

Linker
26. travanj 2024 12:48