UFC

(VIDEO) Krv ‘šiklja‘ kao iz fontane: Moicano otkrio kakvu je ozljedu doživio nedugo pred borbu

Renato Moicano

 Carmen Mandato/Getty Images/AFP
Poznati borac doživio je gadnu neugodnost u pripremama za posljednju borbu

Renato Moicano može biti više nego zadovoljan svojim nastupom na UFC 271 priredbi prošlog vikenda. Upisao je pobjedu nad Alexanderom Hernandezom te je dokazao kako se jako dobro pripremio za sve što njegov protivnik može ponuditi.

No, pripreme nisu bile lake, čemu svjedoči njegova objava na Instagramu, gdje je svojim pratiteljima otkrio s kakvom se ozljedom susreo.

"Par tjedana prije borbe doživio sam posjekotinu u sparingu", napisao je Renato uz objavu na Instagramu gdje se sve jako dobro vidi.

Snimka je zapravo vrlo ružna za vidjeti, budući da članovi tima pokušavaju Moicanu zaustaviti krvarenje te u jednom trenutku uklone pritisak, a njemu krv krene doslovno "šikljati" kao iz fontane.

U objavi se nalazi i druga snimka, gdje je postavljen sparing tijekom kojeg je do te neugodne ozljede došlo.

Srećom, nije bilo ništa ozbiljnije te se Moicano u potpunosti do borbe oporavio, a onda je slavio gušenjem u drugoj rundi. Bilo mu je to druga pobjeda u nizu te treća u posljednje četiri borbe i ukupno osma otkako se bori u UFC-u.

Inače, Hernandez je već peti borac u UFC-u kojeg je zaustavio gušenjem s leđa. Pomalo bizarno izgleda podatak da ovaj borac, iako posjeduje jako dobru vještinu borbe na nogama, još nikad u svojih 20 odrađenih profesionalnih borbi nije slavio nokautom. Nova prilika doći će čim ugovori iduću borbu, bez sumnje protiv nekog od već dokazanih, možda čak i rangiranih članova UFC-ove lake kategorije.

Linker
18. travanj 2024 19:13