UFC

(VIDEO) Policija privela Michaela Chiesu i udaljila ga s UFC 269 priredbe

Michael Chiesa

 Mat Hayward/Getty images/Profimedia
UFC-ov borac upao je u probleme kad je namjeravao s timskom kolegicom proslaviti veliki uspjeh

Nedugo po završetku UFC 269 priredbe, pojavila se informacija kako je Michael Chiesa priveden od strane policije te udaljen iz dvorane. UFC-ov velteraš inače je timski kolega Julianne Pene, a borbu je pratio iz prvih redova.

Na ESPN-ovoj snimci nastaloj odmah po završetku borbe možemo vidjeti euforiju tijekom koje Chiesa preskače ogradu i kreće prema borilištu, no kamera ga nije pratila do kraja nego se fokusirala na Mieshu Tate i ostatak poznatih zvijezda te njihove reakcije. Tako da na prvu nismo mogli znati što se s Chiesom dogodilo.

Odgovor je dao Dana White odmah nakon priredbe, govoreći na konferenciji za medije.

"Kako da to kažem bez da osramotim momka? On je ove večeri jednostavno previše popio. Nakon što je Pena pobijedila, uhvatila ga je euforija i pokušao je uskočiti u Octagon, ali je pao na lice, nakon čega je dobio posjekotinu kod oka. Nakon toga je ušao u raspravu s policijom, pokušavajući im objasniti kako mora biti u Octagonu s Juliannom, budući da mu je ona timska kolega. Policija ga je izvela van i smirila. Onda sam mu došao i ja, minutu smo porazgovarali i sve je u redu", rekao je White, objasnivši što se zapravo dogodilo.

Svoj komentar svega dala je i sama prvakinja. Nije komentirala što se dogodilo, budući da nije upoznata sa svim detaljima, no otkrila je nešto o svom odnosu s Chiesom.

"Mike je počeo trenirati otprilike tjedan dana prije mene i sve od tada zajedno guramo ovu priču u Spokaneu, doslovno otkad smo bili bebe. Ja sam imala 19 godina, došla sam u dvoranu tjedan dana Mikea Chiese i 13 godina od tada zajedno radimo. Ono je velik trenutak za mene, ali također i za Mikea. Znam koliko je osjećajna osoba. O drugim stvarima ne mogu pričati. Mike zna da ga volim i on voli mene, ona pobjeda nam je svima jednako velika", potvrdila je Pena, također na konferenciji za medije.

Oni će imati vremena zajedno pobjedu proslaviti u svom Sikjitsu timu. A Chiesa će idući put u ovakvoj situaciji vjerojatno trebati pripaziti s alkoholom ili barem s vratolomijama nakon što popije pokoju čašu previše.

Linker
18. travanj 2024 01:33