UFC

(VIDEO) Prisjetimo se Zombiejevog nemilosrdnog demoliranja Frankieja Edgara

Chan Sung Jung vs. Edgar
 screenshot/YouTube
Chan Sung Jung u prosincu prošle godine je pokazao zašto je jedan od najbrutalnijih svjetskih boraca

21. prosinca prošle godine, UFC je trebao 2019. zatvoriti priredbom koju predvodi borba između Chan Sung Junga i Briana Ortege. No, Ortega je istu tim putem otkazao, a poziv u korejski Busan prihvatio je Frankie Edgar, koji je za siječanj imao ugovorenu borbu protiv Coryja Sandhagena, kojom bi se spustio u bantam kategoriju.

Edgar je hrabro prihvatio ispit suprotstaviti se jednom od najagresivnijih boraca svijeta, u nadi da ipak još može nešto ponuditi na vrhu perolake kategorije. No, u potpunosti se prevario te je tako doživio najteži poraz svoje karijere. Bivši prvak lake kategorije te trostruki izazivač u perolakoj, dobio je batine s kakvima se do tada nije susreo, a Korean Zombie je potvrdio kako se nalazi na svom vrhuncu, spreman za osvojiti vrh.

Tek nešto više od tri minute trebalo je korejskom borcu za završiti ovu borbu i Edgara pod svaku cijenu poslati u bantam, a sebe promovirati u jednog od glavnih kandidata za izazivača prvaka do 66 kilograma. To bi mogao postati već ovog nadolazećeg vikenda, ako Ortegu savlada u ponovno ugovorenoj borbi, ovog puta na Fight Islandu.

Prije nego dobijemo priliku uživati u tom okršaju, pogledajte kako je izgledala gore spomenuta borba u kojoj "Answer" nije imao apsolutno nikakav odgovor na ono što je ponudio njegov protivnik.

Linker
20. travanj 2024 09:15