UFC

(VIDEO) ‘Reci nam da to nije gadno‘: Sterling otkrio koliko je kilograma vratio nakon vaganja, O‘Malley uzvratio

Aljamain Sterling (lijevo) i Sean O‘Malley (desno)

 Instagram (aljamain Sterling | Sean O‘malley)
Prvak UFC-ove bantam kategorije poznat je po skidanju ogromne kilaže

Skidanje kilaže nerijetko je ‘‘goruća tema‘‘ u MMA svijetu. Neki smatraju da se radi o praksi kojoj treba stati na kraj jer određenim borcima donosi ‘‘nepoštenu‘‘ prednost, a ujedno je i vrlo opasna po zdravlje boraca.

Postoje i oni koji nemaju ništa protiv skidanja kilaže među borcima, a od zagovornika promjena traže adekvatnu ideju za promjene. Dok se te dvije strane nerijetko raspravljaju, borci i dalje skidaju kilograme uoči svakog nastupa, a uvijek je zanimljivo popratiti koliko kilograma vrate nakon skidanja kilograma.

Tako je Aljamain Sterling jučer otkrio zapanjujuću informaciju. Naime, samo dva i pol sata nakon što je na službenom vaganju težio 135 ‘‘pounda‘‘ (61,23 kg), Sterling je vratio 9,4 ‘‘pounda (4,26 kg).

‘‘Reci nam da to nije gadno‘‘, napisao je jedan od Sterlingovih pratitelja na Twitteru, ali Sterling je u svojoj objavi poručio kako će njegova kilaža samo dodatno rasti do meča.

Nedugo poslije, Sterlingov protivnik Sean O‘Malley također je reagirao na Sterlingovu kilažu. Sean je stao na vagu i vaga mu je pokazala 157,4 ‘‘pounda‘‘, dakle 22,4 ‘‘pounda‘‘ (10,16 kg) više nego na službenom vaganju. Ipak, O‘Malley je u rukama držao kutiju s (vjerojatno) 12 limenki ‘‘Happy Dad‘‘ alkoholnog pića i s dodatnim teretom težio je 157,4 ‘‘pounda‘‘.

‘‘Happy Dad‘‘ jedan je od sponzora Seana O‘Malleyja, a Sean se očito našalio sa Sterlingom te je usput reklamirao svog sponzora. Naravno da će i Sean vratiti podosta kilaže sve do samog meča, ali sve je unutar pravila i dok se nešto ne promijeni, borcima nitko ne može prigovarati zbog ove prakse.

Linker
06. svibanj 2024 08:46