UFC

(VIDEO) Sean O‘Malley hodao po trgovini i ljudima dijelio novce, bivši protivnik ga izvrijeđao

Sean O'Malley

 Screenshot (youtube)
Popularni UFC-ov borac odlučio je na zanimljiv način prezentirati Božićni duh

Sean O'Malley pokušava svoj imidž graditi na razne načine. Osim putem svojih borbi, ali i popratnih sadržaja istih, gdje ga je veliki broj ljudi već jako dobro upoznao, Sean vodi i svoj vlastiti YouTube kanal, na kojem je do sada prikupio brojku od 361 tisuću pretplatnika. Veliki dio njegovih objavljenih uradaka tako ima šesteroznamenkasti broj pogleda.

Jedan od onih koji je brzo dostigao tu brojku onaj je posljednji objavljen, tzv. Božićno izdanje. O'Malley je naime odlučio vrijeme darivanja obilježiti tako što će podijeliti određenu svotu novca. Uzeo je novac za koji je sam rekao kako ga je namjeravao potrošiti u striptiz klubu, ali je odabrao bolji način. Odlučio je složiti određeni broj buntova od po sto dolara te podijeliti ljudima za koje vjeruje da im je potreban.

Otišao je u trgovinu i tamo krenuo prilaziti ljudima te im davati taj novac. Oni su u početku reagirali s nevjericom, da bi se nakon toga vidio veliki znak zahvalnosti. Neki su ga naravno i prepoznali te kratko porazgovarali.

Iako je na taj način razveselio određeni broj ljudi, ima onih koji će na to gledati kao na jeftini pokušaj kupovanja popularnosti. Posebno zbog toga što je sve planski snimio i objavio. Jedan od tih njegov je bivši protivnik, ujedno i jedini čovjek koji ga je uspio savladati, Marlon Vera.

"Ne treba ti kamera da bi pomogao ljudima, ti govno od čovjeka", napisao je 'Chito" na Twitteru, jasno dajući do znanja što misli o tome.

O'Malley je godinu završio na sjajan način, impresivnom pobjedom nad Raulianom Paivom. UFC je već otkrio kako je vrijeme da mu daju jači ugovor te jače borbe, što će svakako i napraviti. Sean bi tako mogao imati vrlo aktivnu 2022. godinu, u kojem će se isto tako jako dobro vidjeti koji je njegov trenutni potencija ili čak koji je njegov maksimum. Mnogi ga već vide kao budućeg prvaka, no on to sad mora potvrditi.

U međuvremenu će nastaviti graditi svoju popularnost na kakve god načine može i umije. Jasno je da ovaj božićni neće svi najbolje prokomentirati, no činjenica je da je neke ljude razveselio i pružio im ponešto bogatiji Božić nego što su mislili da će imati.

Linker
19. travanj 2024 13:33