UFC

(VIDEO) Sean Strickland sukobio se u prometu: ‘Imaš li pištolj ili nož?‘

Sean Strickland

 Instagram (sean Strickland)
UFC-ov borac srednje kategorije imao je kraći verbalni sukob s nepoznatom osobom

Nasilni ispadi i slučajevi koji su povezani s bilo kakvim oblikom nasilja, sve su više jedan od sinonima za Seana Stricklanda. UFC-ov borac srednje kategorije nerijetko je izjavljivao kako bi gotovo sigurno bio u zatvoru da nije MMA borac te da ga ponekad čak i privlači ideja oduzimanja tuđeg života, no boravak u zatvoru ga previše odbija.

Stricklandu se jučer gotovo pa otvorila prilika za svojevrsni fizički obračun. Naime, sedmorangirani izazivač UFC-ove srednje kategorije imao je verbalni sukob u prometu. Nije poznato kako je došlo do samog sukoba, no u videu koji je Strickland podijelio putem svog Instagram profila, jasno se čuje UFC-ov borac kako upućuje određene riječi drugom sudioniku u prometu.

''Spusti svoj prozor. Imaš li pištolj ili nož? Ja ću se zaustaviti, ali bez pištolja i noževa.''

Druga osoba iz videa čuje se kako spominje da ima metke, no oružje nije spominjao.

Sean Strickland ne taji kako je ljubitelj nasilja i ovakve situacije gdje se potencijalno može obračunati s nekim na ulici, jedna su od njegovih velikih želja. Međutim, činjenica je kako Strickland barem zasad nije u društvu problematičnih UFC boraca. Njegove izjave jesu kontroverzne, no realnost je da Sean nije punio naslovnice ekscesima u javnosti, slučajevima obiteljskog nasilja itd. Nadamo se da će tako i ostati.

Inače, Strickland je trebao nastupiti pretprošlog vikenda u sklopu UFC 268 priredbe, no Luke Rockhold zbog ozljede je otkazao nastup. Sean je poprilično bijesan i tvrdi kako je znao da će se to dogoditi. Prema Stricklandovim navodima, Rockhold ga je koštao nekoliko mjeseci karijere koje je potrošio pripremajući se za borbu koja se nije niti dogodila, no 30-godišnji Strickland ima još puno godina karijere pred sobom. Trenutno je u nizu od pet pobjeda i uživa najbolje dane svoje dosadašnje karijere.

Linker
16. travanj 2024 13:53