UFC

(VIDEO) Stipe Miočić izgleda brutalno fokusirano i spremnije nego ikad: Fanove počastio kadrovima s posljednjeg treninga

Stipe Miočić

 Instagram (stipe Miocic)
Lijepo je vidjeti Stipu ponovno ‘‘gladnog‘‘ i fokusiranog, a nadamo se da će takav i ostati do UFC 295 priredbe

Manje od mjesec dana nas dijeli do spektakularne UFC 295 priredbe i povijesnog okršaja između Stipe Miočića i Jona Jonesa. Titula teškaškog prvaka bit će na liniji, a bit će ovo i veliki povratak najboljeg teškaša u UFC-ovoj povijesti.

Kada uzmemo u obzir što obojica donose u kavez, nije pogrešno ovu borbu nazvati i najvećom do sada. Pobjeda će obojici značiti veliku stvar kada je u pitanju ostavština, tako da ne sumnjamo da se obojica mukotrpno spremaju za idući mjesec i UFC 295 priredbu.

Stipe Miočić je poznat kao miran i povučen borac koji se ne eksponira javno previše, a ovaj put također nije pružio iznimku. ‘‘Na kapaljku‘‘ Stipe daje informacije o sebi i svom kampu, a s vremena na vrijeme svoje fanove počasti kratkim videom ili fotografijom s treninga, a to je učinio i danas.

Stipe je objavio kratki video s jednoga od svojih treninga, a na njemu uistinu izgleda brutalno spremno i izuzetno fokusirano. No, to ne treba čuditi nikoga jer ga 11.11. čeka veliki meč, a vjerojatno i posljednji u njegovoj velikoj borilačkoj karijeri.

Miočića u kavezu nismo gledali od trećeg mjeseca 2021. godine i poraza od Francisa Ngannoua, tako da će svakako biti zanimljivo vidjeti kako će izgledati kada se vrati. Motivacije mu sigurno ne nedostaje jer je u pitanju jedan Jon Jones, a nadamo se kako će iz borbe izaći kao pobjednik.

Lijepo je vidjeti Stipu ponovno ‘‘gladnog‘‘ i fokusiranog, a nadamo se da će takav i ostati do UFC 295. Video treninga koji je Stipe danas podijelio, pogledajte ovdje:

Linker
14. travanj 2024 05:28