UFC

(VIDEO) Stipe Miočić jako dobro se zabavljao na UFC eventu, a Blaydes mu je uputio niz komplimenata

Stipe Miočić

 Twitter (ufc)
Najveći teškaš svih vremena uživo je gledao borca koji će možda biti njegov idući protivnik

Drugom polovicom prošle godine, Chris Daukaus bio je borac koji se nadao borbi protiv Miočića. Nekadašnji policajac iz Philadelphije nadao se obračunu vatrogasca i policajca, no Derrick Lewis zaustavio je njegov put ka vrhu, krajem prošle godine. Novu priliku imao je Daukaus sinoć na priredbi u Columbusu, a Stipe Miočić uživo je gledao tu priredbu.

Jako dobro se Miočić zabavljao na tribinama, dok se Daukaus ipak nije tako dobro proveo. Curtis Blaydes nokautirao ga je na samom početku druge runde i čini se kako Daukaus jednostavno nije kapacitet za pariranje onim najboljima, barem trenutno ne. Blaydes s druge strane definitivno jeste i to dokazuje godinama. Možda bi baš on mogao biti sljedeći protivnik našem Miočiću.

Naime, po završetku borbe protiv Daukausa, Daniel Cormier odrađivao je intervju u kavezu s Curtisom Blaydesom. DC je napomenuo Blaydesu kako je Stipe u dvorani te je pitao Curtisa ima li što reći bivšem prvaku. Nadao se Cormier kao i cijela UFC produkcija nekakvoj opakoj prozivci, ali Blaydes je zapravo iskazao veliko poštovanje kroz svoju prozivku.

''Hej, želim biti kao ti Stipe. To znači da ću te možda morati pobijediti, ali definitivno te totalno poštujem. Jedan si od najboljih na svijetu, najbolji u povijesti ove kategorije i opako te poštujem.'', poručio je Curtis dok je Stipe i dalje uživao te se slikao s brojnim fanovima.''

Neposredno nakon eventa, Blaydes je otišao odraditi i konferenciju za medije, a tamo se ponovno dotaknuo imena koja vidi kao potencijalne protivnike.

''Pobjeda protiv Ganea koji je bio u pobjedničkom nizu i borio se za pojas, gurnula bi me u poziciju idućeg izazivača. Ista stvar je i s pobjedom protiv Miočića. On je 'G.O.A-T.' po mom mišljenju. On je 'G.O.A.T.' teške kategorije. Odavno je zaslužio revanš (protiv Ngannoua). Ali ako je voljan riskirati protiv mene, a ja ga pobijedim, onda ja zaslužujem 'title shot'.

Inače, Blaydes i Miočić dobro se poznaju te su prije desetak godina zajedno trenirali. Blaydes je tada bio mladi i tek nadolazeći profesionalni borac, dok je Miočić već bio provjereno UFC ime. Blaydes se prisjetio tih dana.

''Trenirali smo zajedno, godinama unazad dok ja nisam bio baš dobar. Uništio me na svakom sparingu. Nemam nekih dobrih priča sa sparinga. Bio je razinama iznad mene. Pomagao sam mu u pripremama za Gonzagu. To je bilo 2012. Ja sam tek započeo s amaterskom karijerom te godine. Poštujem ga, ali vjerujem da sam sada na njegovoj razini. Smatram da ga mogu srušiti i znam da mogu jer sam ga rušio i prije. Također vjerujem da se mogu nositi s njim i u stojci. Imam dobar rad nogu. Vjerujem svojim trenerima i znam da se mogu nositi sa svakim na nogama.'', dodao je Blaydes.

Hoće li baš Curtis biti sljedeći Miočićev protivnik, na promociji je da odluče. Mi se samo nadamo da će Stipe Miočić barem još jednom dobiti priliku boriti se u saveznoj državi Ohio, kako bi mogli svjedočiti njegovom poznatom ''O-H'' ritualu. Toga je bilo i sinoć, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
18. travanj 2024 19:15