UFC

(VIDEO) Suprotne emocije Usmana i Burnsa, Barber se ispričavala Dani Whiteu

Kamaru Usman i Gilbert Burns
 screenshot (YouTube, UFC)
Novi UFC-ov uradak donosi pozadinske snimke vezane uz glavne dvije borbe UFC 258 priredbe

The Thrill and the Agony je ime UFC-ovog serijala kojim se zapravo zatvara materijal vezan uz svaku PPV priredbu najveće svjetske MMA promocije. Riječ je o snimkama nastalim nakon samih borbi te "iza scene", a koje nisu viđene u prijenosu, odnosno snimale su ih posebne UFC-ove kamere, namijenjene upravo toj svrsi.

Tako je objavljena i epizoda vezana za UFC 258, a njen cijeli sadržaj moguće je pogledati na UFC Fight Passu. Onaj kraći dio, posvećen dvjema glavnim borbama, dostupan je svima, putem UFC-ovog YouTube kanala.

U njemu možemo pogledati kakve su bile emocije na kraju sunaslovne borbe, koju su odradile Maycee Barber i Alexa Grasso, a pri izlasku iz Octagona se Barber ispričavala Dani Whiteu, koji je pohvalio njen nastup u trećoj rundi.

Ono vezano uz glavnu borbu jako dobro prikazuje različite strane izrazito jakih emocija kod Usmana i Burnsa. Prvak kao da se obračunavao sa svima koji i dalje ne priznaju njegovu kvalitetu i status, dok je Burns bio naprosto slomljen propuštenom prilikom, koju si je u prvoj rundi zapravo sam izgradio.

Nećemo otkrivati što je još moguće vidjeti te na koji način su još neke osobe proživjela cijelu situaciju. Pogledajte!

Linker
16. travanj 2024 20:31