UFC

(VIDEO) Sve je spremno za spektakl: Vera i Sandhagen odradili su posljednje sučeljavanje

Marlon Vera (lijevo) i Cory Sandhagen (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Akteri UFC on ESPN 43 eventa imali su priliku sudjelovati i na vrlo dobrom ceremonijalnom vaganju

Odličan UFC-ov event u San Antoniju čeka nas večeras od 21:30h! Ukupno 11 mečeva na programu je UFC on ESPN 43 eventa, a program predvodi vrhunski obračun u bantam kategoriji.

Marlon Vera kao trećerangirani izazivač bantam kategorije tražit će petu uzastopnu pobjedu, ali neće mu biti lako protiv petorangiranog Coryja Sandhagena. ‘‘Sandman‘‘ u meč ulazi nakon pobjede protiv Songa Yadonga, a prije toga bio je u nizu od dva uzastopna poraza.

Unatoč tome, Sandhagen je fantastičan borac i stilski izrazito neugodan za bilo koga u kategoriji. Njegove munjevite kretnje, eksplozivni udarci i tehnička profinjenost čine ga jednim od najboljih boraca u kategoriji, ali Marlon ‘‘Chito‘‘ Vera ratnik je ubojitih udaraca, zasigurno jedan od najmoćnijih udarača u toj kategoriji.

Sve u svemu, čeka nas jako zanimljiv meč dvojice boraca koji ne preferiraju previše pričati izvan kaveza. Oni će svoje reći večeras, a naročitih tenzija nije bilo niti na ceremonijalnom vaganju koje se sinoć održalo. Ranije tijekom jučerašnjeg dana Vera i Sandhagen uspješno su odradili službeno vaganje, a navečer je uslijedilo ceremonijalno vaganje sa sučeljavanjem.

Iako se određena napetost i glad za obračunom osjetila, nije tu bilo nikakvog nepotrebnog naguravanja i sličnih tenzija. Međutim, tenzija je bilo između Alexa Pereza i Manela Kapea.

Kape je poznat kao borac koji nerijetko stvara tenzije na sučeljavanjima, a do naguravanja je došlo i s Alexom Perezom. Dvojica boraca muha kategorije bili su očito spremni obračunati se već na ceremonijalnom vaganju, ali morat će se još malo strpiti prije nego dobiju priliku za obračun.

Kako su izgledala sva sučeljavanja uoči novog UFC eventa, pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Linker
23. travanj 2024 11:26