UFC

(VIDEO) Svih pet pobjednika s Contender Seriesa zaradilo UFC ugovore

Dana White
 screenshot
UFC od jutros ima petero novih članova, odnosno sve pobjednike iz druge epizode Contender Seriesa

Vrlo dobro raspoložen bio je Dana White tijekom druge ovosezonske epizode svog Contender Series showa, budući da je svih pet pobjednika dobilo UFC ugovore. Pa čak i onih dvoje koji su do svojih pobjeda došli sudačkom odlukom, što inače nije nešto što predsjednik UFC-a u ovom formatu natjecanja preferira.

Prvi od njih je Impa Kasanganay, borac koji je po drugi put došao u show. On Anthonyja Adamsa nije završio, ali vjerojatno mu je pomogla činjenica što mu je prošle godine ugovor za malo izmakao. Drugi borac je T.J. Laramie. On je u borbi perolake kategorije savladao Daniela Swaina, nanijevši mu štetu zbog koje nije mogao startati drugu rundu. Ugovor je dobila i jedna djevojka, a to je 21-godišnja Cory McKenna, pobjednica u borbi protiv Vanesse Demopoulos.

Najimpresivniji nastup onaj je Adriana Yaneza. Tom borcu bantam kategorije trebalo je tek 39 sekundi za nokaut pobjedu protiv Bradyja Huanga.

Posljednji dobitnik ugovora je Dustin Stoltzfus. On je bacio svog protivnika koji je u padu slomio ruku i tu je borba bila gotova.

Linker
20. travanj 2024 09:22