UFC

(VIDEO) ‘Taj čovjek sutra će biti mrtav zbog onog što je rekao o mom ocu‘: Pogledajte posljednja sučeljavanja uoči UFC 296

Leon Edwards (lijevo) i Colby Covington (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Leon Edwards ne skriva da su ga pogodile riječi njegovog rivala

Veliko olakšanje i sjajne vijesti došle su sa jučer održanog službenog vaganja uoči UFC 296 eventa. Svi borci uspješno su odradili vaganje i nije bilo neplaniranih otkazivanja mečeva.

Ranije ovaj tjedan već smo ostali bez dva jako zanimljiva mečeva na tom ‘‘fight cardu‘‘. Randy Brown zbog bolesti je morao otkazati meč protiv Muslima Salikhova, ali još veća šteta je otkazivanje meča između Iana Garryja i Vicentea Luquea.

Irac je dobio upalu pluća i liječnici mu nisu odobrili nastup na večerašnjem UFC 296 eventu. Kevin Holland nudio se kao kasna zamjena, ali UFC-ovi ‘‘matchmakeri‘‘ očito nisu bili voljni ugovoriti taj meč. Šteta!

No, vratimo se na ono što imamo. Ukupno 12 mečeva gledat ćemo u sklopu UFC 296 priredbe, a borci su u sitnim sinoćnjim satima odradili svoju posljednju dužnost uoči samih nastupa. Radi se o ceremonijalnom vaganju i posljednjim sučeljavanjima.

Nekih većih ekscesa na ceremonijalnom vaganju nije bilo. Možda i najnapetije bilo je između Casey O‘Neill i Ariane Lipski. Borkinje muha kategorije žustro su odradile sučeljavanje i morale su biti zadržane na sigurnoj distanci kako situacija ne bi eskalirala.

Unaprijed se pretpostavilo da bi Leon Edwards mogao biti ljutit na Colbyja Covingtona i odmah u startu velteraši su zadržani na sigurnoj udaljenosti. Edwards ne skriva da su ga pogodile Colbyjeve riječi o njegovom pokojnom ocu, a nakon sučeljavanja imao je kratku poruku.

‘‘Taj čovjek će sutra biti mrtav. Neka se pobrine da ostane pri svemu što je rekao za mog oca. Sutra ćemo to razriješiti.‘‘, poruka je prvaka UFC-ove velter kategorije.

Colby Covington bio je nešto opsežniji sa svojim govorom, a radilo se o klasičnom Colbyjevom govoru kojim propagira SAD i Donalda Trumpa.

‘‘Las Vegase, jeste li spremni za Američku revoluciju? Ova borba sutra je posvećena svim policajcima i našim vojnim postrojbama. Također, ovo je za kompletan ‘MAGA‘ pokret (‘Make America Great Again‘). Možete nas odgađati, ali ne možete nas suzbiti. Trump se vraća u Bijelu kuću, a ja vraćam pojas. Ovo je za Ameriku, idemo!‘‘, poručio je ‘‘Chaos‘‘.

Alexandre Pantoja i Brandon Royval imali su mirno i prijateljski nastrojeno sučeljavanje, a ništa drukčije nije bilo između Stephena Thompsona i Shavkata Rakhmonova.

Kako je sve to izgledalo na ceremonijalnom vaganju, saznajte kroz video koji se nalazi ispod ovog teksta.

Linker
26. travanj 2024 06:49