UFC

(VIDEO) ‘The Rock‘ poklonio kuću UFC-ovom borcu koji je spavao na kauču dvorane: Pogledajte dirljivi trenutak

Themba Gorimbo i ‘‘The Rock‘‘

 Instagram (themba Gorimbo)
Sedam dolara mu je ostalo na računu nakon posljednje borbe u UFC-u kada je kupio kartu da se vrati u Miami gdje živi i trenira

Priča UFC-ovog borca velter kategorije Thembe Gorimba je u posljednje vrijeme privukla puno pažnje, ali i dirnula mnoge. Gorimbo je nakon drugog UFC nastupa u petom mjesecu prošle godine ispričao kako na svom bankovnom računu ima samo sedam dolara i kako spava na kauču u svojoj dvorani, što je probudilo simpatije u mnogima.

Jedan od njih jest i hollywoodska zvijezda, Dwayne ‘‘The Rock‘‘ Johnson. ‘‘The Rock‘‘ je bio itekako upoznat s Gorimbovom pričom te se odlučio na nesvakidašnji pothvat – kupio mu je kuću i poklonio mu ključeve.

U trenutno posljednjem nastupu se Gorimbo borio protiv Takashija Sata kojeg je svladao sudačkom odlukom, nakon čega je na press konferenciji rekao kako ima novca točno koliko mu košta avionska karta za Miami gdje živi i trenira u dvorani MMA Masters. Rekao je tada da je zahvalan na pobjedi i da se veseli vratiti obitelji u Zimbabve.

Vidio je to ‘‘The Rock‘‘ te mu je kupio kuću i zbrinuo ga stambeno. Sada se Gorimbo može fokusirati u potpunosti na trening i borbe, a nakon što mu je Johnson predao ključ, emotivni Gorimbo je rekao:

‘‘Reći ću ti što ću učiniti. Zato što sam trebao uzeti kuću i doći ovdje i ostalo, novac ću iskoristiti da izgradim još jednu bušotinu u svom selu kada sletim u Afriku.‘‘

Johnson mu je rekao da ga je njegova priča dirnula te mu je predao ključeve od novog doma, a cijeli video možete pogledati ispod:

Linker
20. travanj 2024 15:15