UFC

(VIDEO) Thiago Santos na dijeti, a Jones 'udario' po pizzi: 'Zaslužio sam ju'

Jon Jones.
Već smo dobrano u tjednu UFC 239 priredbe pa je bilo vrijeme i za početak Embedded serijala. U prvoj epizodi popratili smo samo troje sudionika, a svakako je najzanimljiviji bio detalj koji se tiče prehrane Jonesa i Santosa samo tjedan dana prije borbe.

Epizoda ovog sada već tradicionalnog najavnog serijala započinje događajima od subote, a prvo mjesto koje su kamere posjetile je Albuquerque u New Mexicu, grad u kojem se već godinama priprema Jon Jones. Možete pogledati kako izgleda Jonesov kondicijski trening, da bi nakon toga uslijedio Thiago Santos i njegov trening u Las Vegasu. Amandu Nunes i Ninu Ansaroff kamera je pratila od hotelske sobe do trening dvorane.

U privremenoj rezidenciji Thiaga Santosa organizirano je druženje uz roštilj, na kojem se pratio UFC event iz Minneapolisa. Dok su svi uživali u ukusnoj hrani, Brazilac je otkrio kako si to ne smije dozvoliti jer mu tek slijedi skidanje kilograma. Kod Jona Jonesa se čini kako je situacija drugačija. On je sa svojim timom posjetio utakmicu američkog nogometa, a onda se poslužio pizzom. Komentar konzumiranje te visokokalorične poslastice bio je kako je istu zaslužio. Jones nikad do sada nije imao problema s kilogramima na dan vaganja, tako da mu i ovim putem možemo vjerovati.

Na kraju epizode kamera je ponovno u sobi Amande Nunes, gdje je sa zaručnicom pogledala borbu Juniora Dos Santosa i Francisa Ngannoua.

Linker
18. travanj 2024 03:54