UFC

(VIDEO) Tom Aspinall podijelio više informacija o svojoj ozljedi i oporavku: ‘Utučen sam još od subote‘

Tom Aspinall

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
29-godišnji engleski borac teške kategorije uskoro će morati na operaciju

Jako nesretno završila je UFC-ova priredba održana proteklog vikenda u Londonu. Puno se očekivalo od ‘‘main eventa‘‘ i obračuna između Toma Aspinalla i Curtisa Blaydesa, ali sve je bilo gotovo nakon 15 sekundi.

Aspinall je pogodio Blaydesa ‘‘low kickom‘‘, a nakon što se oslonio na nogu kojom je uputio udarac, koljeno mu je nastradalo i tu je borbi bio kraj. Radi se o završetku kakav nikad ne želimo gledati, naročito ne u tako ranoj fazi borbe.

Borba s Blaydesom trebala nam je puno otkriti o kvalitetama Toma Aspinalla kojem je to trebao biti najteži ispit u dosadašnjoj karijeri. Ovako smo ostali ‘‘praznih ruku‘‘. Curtis Blaydes upisao je pobjedu koja zapravo nema okus pobjede što donekle i sam priznaje, a Tomu Aspinallu vjerojatno slijedi dug oporavak.

Poprilično tužan i razočaran bio je engleski teškaš nakon što mu se dogodila ozljeda, a na koncu je iz kaveza iznesen na nosilima. Donekle ga je Blaydes utješio tako što ga je posjetio i odlučio popiti pivo s njim nakon borbe, ali težak period slijedi za Aspinalla. To je potvrdio i Tom Aspinall u poruci koju je putem Twittera uputio svojim fanovima.

‘‘Samo da podijelim brze vijesti o stanju mog koljena, jer puno ljudi me ispituje o dijagnozi i tome što se točno dogodio. Svi koji su imali problema s koljenom znaju da ako želite što točniji pregled magnetnom rezonancom, morate sačekati da oteklina splasne. Pričao sam s doktorom, imamo okvirno mišljenje o tome što se dogodilo, ali trenutno čekamo da oteklina splasne. Ovog vikenda imat ću magnetnu rezonancu, a operaciju bih trebao odraditi sljedećeg tjedna u Londonu. Samo želim reći ogromno hvala svima koji su se javili. Očito je da sam neko vrijeme bio ‘‘offline‘‘, jer još od subote sam utučen. Ali nadam se da ćemo uspješno sve riješiti te da će operacija biti odrađena početkom sljedećeg tjedna.‘‘, poručio je Tom.

Nema se puno toga za dodati, osim da mu i mi želimo uspješnu operaciju i sretan oporavak, jer radi se o jednom od najuzbudljivijih i najperspektivnijih teškaša u ovom trenutku.

Linker
20. travanj 2024 17:21