UFC

(FOTO) UFC-ov borac lake kategorije na bizaran način se ozlijedio: ‘Rasjekao sam tetivu malog prsta‘

Christos Giagos

 Instagram (christos Giagos)
Christos Giagos zbog ovog je morao otkazati svoj sljedeći nastup

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od UFC Fight Night 209 eventa koji će se 3. rujna (deveti mjesec) održati u Parizu. Radi se o priredbi koja zasad puno obećava svojim programom, ali event je ostao bez jedne zanimljive borbe.

Christos Giagos i Benoit Saint-Denis ipak se neće obračunati na tom eventu, a razlog je Giagosova podosta bizarna ozljeda. 32-godišnji američki borac putem objave na svom Instagram profilu objasnio je što se točno dogodilo, a priložio je i fotografiju ozlijeđene ruke (klikom na strelicu za udesno koja se nalazi na fotografiji, Instagram će vas prebaciti na fotografiju same ozljede).

‘‘Ubija me što ovo moram pisati, stoga ću probati skratiti. Čistio sam svoj dom, dok sam brisao ostatke roštilja i bacao ih u kantu, rukom sam udario u polomljenu porculansku wc-školjku i rasjekao sam ruku. Pritom sam rasjekao i tetivu u malom prstu. Nažalost, zbog ozbiljnosti ozljede, morao sam otkazati svoj nastup u Parizu. Molio sam da ozljeda nije tako teška i da ću se moći boriti, ali to nije bio slučaj. Posjetio sam specijalista danas da mi provjeri težinu ozljede i morao sam proći manju operaciju da mi ponovno povežu tetivu malog prsta. Moj fokus je na što bržem oporavku. Koliko god me ovo muči, jedina stvar nad kojom imam kontrolu jeste to da učinim povratak što bržim.‘‘, napisao je Giagos u svojoj objavi.

Christos bi u tom meču tražio prekid gubitničkog niza nakon što su ga Arman Tsarukyan i Thiago Moises završili u prvoj rundi kroz posljednja dva nastupa. Što se Saint-Denisa tiče, nije poznato hoće li on ostati na ovoj priredbi i hoće li mu promocija pronaći novog protivnika. Sigurno da bi francuski borac lake kategorije volio nastupiti pred domaćom publikom.

Linker
14. travanj 2024 13:52