UFC

(VIDEO) Topuria u pratnji Sergija Ramosa, Holloway dobio dres od Barcelone: Kako se ‘El Clasico‘ preslikava na UFC 308?

Ilia Topuria u pratnji Sergija Ramosa

 SCREENSHOOT (BEIN SPORTS)
Barcelona je ovim potezom napravila dobar marketinški potez

Odbrojavanje je pri kraju, sutrašnji spektakl UFC-a 308 u Abu Dhabiju donosi dugo iščekivani okršaj između Ilije Topurije i Maxa Hollowaya, a atmosfera je nabijena iščekivanjem.

Od trenutka najave, borba je izazvala međusobno poštovanje među borcima koji u potpunosti razumiju vlastita dostignuća i vještine. No, s vremenom su tenzije porasle, a iščekivanje doseglo vrhunac, dok su spomenute tenzije dodatno naglašene na konferenciji za novinare prošlog četvrtka. Nakon što su danas uspješno prošli na vaganju, Topuria i Holloway spremni su za ulazak u oktogon u jednoj od najviše iščekivanih borbi godine.

Na ceremonijalnom vaganju, Topuria je stigao u društvu istinske nogometne ikone, Sergija Ramosa, bivšeg kapetana Real Madrida i simbola španjolskog nogometa. Ramos, oličenje borbenosti i nepokolebljivog duha, samo je dodatno naglasio važnost ovog trenutka za Topuriju, dugogodišnjeg navijača madridskog giganta koji je godinama pratio Ramosove pobjede u La Ligi i Ligi prvaka.

Ovaj vikend također donosi jedan od najpoznatijih sportskih dvoboja – "El Clasico," u kojem će Real Madrid odmjeriti snage s Barcelonom. Uoči subotnje borbe, Barcelona je simbolično odabrala stranu, darujući Hollowayu dres. Tijekom završnog sučeljavanja, 27-godišnji prvak Topuria uputio je nekoliko riječi Hollowayu, dok je bivši prvak mirno stajao i klimnuo glavom. Topuria se nadao da će jednog dana braniti titulu pod svjetlima Santiago Bernabeua, stadiona Real Madrida, no UFC zasad nije uspio ostvariti taj plan. Dana White je objasnio da je najveći izazov za organizaciju UFC događaja u Španjolskoj nedostatak odgovarajućih dvorana i popunjen raspored.

Na konferenciji, White je dao najnovije informacije o mogućnosti održavanja UFC priredbe u Španjolskoj: “Pregovaramo s Madridom i Barcelonom,” izjavio je. Kao odani navijač Real Madrida, Topuria je u šali dodao da nema namjeru boriti se u Barceloni, čak i ako se dogovor postigne.

"Sutra navečer pokazat ću vam zašto sam najbolji borac na svijetu," izjavio je Topuria, obraćajući se Jonu Aniku i publici.

"Hej, kao što ti kažeš, još samo jedna noć. Sutra nema priče!" odgovorio je Holloway koji je svjestan da u ovaj meč mora ući sa što manje pritiska kako bi maksimalno bio "svoj".

Linker
26. listopad 2024 08:07