UFC

Max Holloway otkrio svoj najdraži trenutak u karijeri: ‘Publika je šutjela, bila je potpuna tišina. Nikada to neću zaboraviti‘

 Max Holloway vs. Jose Aldo 

 Gregory Shamus/Getty images/Profimedia
Vjerujemo da je uistinu poseban osjećaj boriti se protiv istinske legende sporta, a još k tome i pobijediti.

Večeras će Max Holloway dobiti novu priliku ponovno zasjesti na tron perolake kategorije. Bivši prvak pokušavao je to učiniti dok je kategorijom vladao Volkanovski, no preko njega nije uspio ponovno postati prvak. Topuria mu danas daje tu priliku, tako da ćemo tek vidjeti hoće li ju iskoristiti.

Dugo je u ovom sportu Holloway, a dugo je i na vrhu. Gotovo se nemoguće sjetiti perioda kada se Holloway nije borio s najboljima u svojoj kategoriji, ali ujedno i najvećim imenima, a baš su ga jučer pitali koji trenutak u svojoj karijeri smatra najvećim. On je istaknuo borbu protiv Josea Alda:

‘‘To mi je značilo jako puno. Postoji ona izreka koja se često čuje, odnosno govori se da moraš trenirati sve dok ti idoli ne postanu rivali. Jose Aldo bio je moj idol, čak i nakon naših borbi. Mislim da ne postoji bolji osjećaj nego boriti se s ‘Kraljem Rija‘ i učiniti to što sam ja učinio‘‘, rekao je Holloway za TNT Sports.

‘‘Posebno se sjećam kako je bilo nakon borbe, nitko iz publike nije puštao ni glasa. Bila je samo tišina. To će zauvijek biti moj broj jedan trenutak u MMA povijesti‘‘, zaključio je Max.

Vjerujemo da je uistinu poseban osjećaj boriti se protiv istinske legende sporta, a još k tome i pobijediti. Hollowayja večeras možda ne očekuje legenda ovoga sporta, no očekuje ga svakako težak i opasan protivnik. Uspije li svladati Topuriju, ponovno će zasjesti na tron perolake kategorije, a nije tajna da je puno fanova koji upravo njega žele tamo vidjeti.

Linker
26. listopad 2024 08:07