UFC

(VIDEO) Trening pod čvrstom rukom Khabibovog oca

Abdulmanap Nurmagomedov i Javier Mendez
 screenshot
Po prvi put otkako je Khabib Nurmagomedov postao UFC borac, svog oca Abdulmanapa imao je uz sebe kroz cijeli kamp. U drugoj epizodi UFC 242 Embedded serijala možemo vidjeti kako je izgledao trening pod njegovim vodstvom.

UFC 242 Embedded serijal preskočio je vikend i dovodi nas na ponedjeljak i trening cijelog Eagles MMA tima. I tamo smo možda dobili odgovor čija će riječ biti glavna u subotu, kad Khabib Nurmagomedov sjedna na stolicu u kutu, ako borba ne završi u prvoj rundi.

"Bila je čast biti ovdje i promatrati trening Khabibovog oca. Bilo je pravo zadovoljstvo vidjeti kako ih uči. On zahtijeva disciplinu, lojalnost i respekt", rekao je glavni trener American Kickboxing Academyja, Javier Mendez, koji je ovog puta sjedio sa strane dok je trening vodio Abdulmanap Nurmagomedov. Dio tog treninga možete vidjeti u videu.

Nakon toga možemo vidjeti u kakvim uvjetima zajedno treniraju Paul Felder i Belal Muhammad, dok u hotelu pratimo Dustina Poiriera kako promatra neke ranije borbe Khabiba Nurmagomedova u društvu trenera Mikea Browna. Kraj epizode pripada srdačnom susretu i pozdravu sudionika sunaslovne borbe, Paula Feldera i Edsona Barboze koji će odraditi revanš svoje borbe iz 2014. godine. Tad je u sjajnom okršaju Barboza odnio pobjedu odlukom sudaca.

Linker
18. travanj 2024 09:07