UFC

(VIDEO) UFC 245 sudionici odradili prva sučeljavanja

Kamaru Usman i Colby Covington
 screenshot/Youtube
Jučer je u Las Vegasu održan medijski dan UFC 245 priredbe nakon kojeg su održana i prve sučeljavanja svih sudionica i sudionica jednog od najjačih MMA programa ove godine. Pogledajte kako je to izgledalo.

Sučeljavanja nakon medijskog dana uvijek su zanimljiva fanovima koji pobliže žele procijeniti kako borci i borkinje izgledaju pred posljednju noć prije vaganja, noć koja mnogima bude duga, burna i teška. Što su više kilograma ostavili za zadnju noć, to se njoj manje vesele.

Također, ovo je prva prava prilika borcima da dođu do neke psihološke prednosti nad protivnikom ili protivnicom, iako takvi pokušaja ovog puta nismo vidjeli. Svi su bili mirni i staloženi, kao da su nakon jednosatnog druženja s novinarima samo čekali da sve završi te da krenu odmarati ili odrađivati gore spomenutu posljednju fazu "weight cuta".

Pogledajte kako je Colby Covington na sučeljavanje došao sa svojim privremenim pojasom, dok je Kamaru Usman svoj pojas uzeo tek za poziranje s njim. Isto tako, možete i po odjeći vidjeti tko je još uvijek u fazi rješavanja vode iz tijela, a tko je zadovoljan time kako proces ide. Vaganje je na rasporedu danas i bit će zanimljivo popratiti jesu li ovog puta svih 26 sudionika i sudionica odradili posao na pravi način.

UFC 245 - Popis borbi

Kamaru Usman (c) vs. Colby Covington
Max Holloway (c) vs. Alexander Volkanovski
Amanda Nunes (c) vs. Germaine de Randamie
Marlon Moraes vs. José Aldo
Petr Yan vs. Urijah Faber

Geoff Neal vs. Mike Perry
Ketlen Vieira vs. Irene Aldana
Ian Heinisch vs. Omari Akhmedov
Matt Brown vs. Ben Saunders

Chase Hooper vs. Daniel Teymur
Brandon Moreno vs. Kai Kara-France
Jessica Eye vs. Viviane Araújo
Punahele Soriano vs. Oskar Piechota

Linker
16. travanj 2024 20:33