UFC

(VIDEO) UFC časti: Prisjetimo se posljednjeg nastupa Alexandera Volkanovskog i obrane titule protiv Yaira Rodrigueza!

 Alexander Volkanovski vs. Yair Rodriguez

 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Bilo je to u sedmom mjesecu ove godine na UFC 290 priredbi protiv Yaira Rodrigueza

Novi nastup prvaka perolake kategorije Alexandera Volkanovskog je pred vratima, iako ustvari nije ni bilo planirano da ga u kavezu gledamo toliko brzo nakon njegovog trenutno posljednjeg nastupa.

Svima je već poznato što se to dogodilo s UFC 294 priredbom i kakve je velike promjene doživjela prošloga tjedna samo deset dana prije, a u glavnom je fokusu Alexander Volkanovski i izazov kojeg je prihvatio bez vremena za pripremu.

Iako se većina MMA fanova nadala da ćemo u nekom trenutku gledati novi okršaj između Makhacheva i Volkanovskog jer su u prvom meču pružili fenomenalnu borbu dostojnu dvojice prvaka, ipak se nismo nadali da će se to dogoditi ovako brzo, a pogotovo ne na ovaj način.

Volkanovski je ovaj meč prihvatio bez kampa, bez ikakvih priprema i bez bilo kakvih zahtjeva. Pokazao se tako velikim borcem i velikim prvakom, iako je sada opravdana briga fanova jer u ovu borbu ulazi bez kampa. Vjerojatno je prvak u stalnom treningu i vjerojatno cijelo ovo vrijeme detaljno proučavaju Islama, ali vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno da ga ovoga puta i porazi.

Dok čekamo subotu, valja se podsjetiti na trenutno posljednji nastup Volkanovskog i posljednju pobjedu. Bilo je to u sedmom mjesecu ove godine na UFC 290 priredbi protiv Yaira Rodrigueza, a UFC je neki dan odlučio počastiti svoje fanove snimkom cijele borbe. Prekidom u trećoj rundi je slavio Volkanovski, a snimku možete pogledati ispod. Uživajte!

Linker
04. svibanj 2024 05:45