UFC

(VIDEO) UFC Embedded otkriva što je Sterling rekao Yanu prilikom sučeljavanja na vaganju

Petr Yan i Aljamain Sterling

 Screenshot (youtube, Ufc)
Prvak UFC-ove bantam kategorije najavio je Yanu što ga večeras čeka

Zanimljivo je bilo sinoć tijekom ceremonijalnog vaganja uoči UFC 273 priredbe. UFC-ov predsjednik Dana White imao je posla s razdvajanjem boraca, naročito kad su na scenu stupili Chimaev i Burns te Sterling i Yan.

Veći sukobi nisu se uspjeli dogoditi, a ono što je zainteresiralo mnoge jeste verbalni sukob Yana i Sterlinga. Bilo je vidljivo kako je Sterling uputio niz riječi prema svom protivniku, ali tek UFC-ov Embeded serijal pokazuje sučeljavanje iz druge perspektive preko koje možemo razaznati što su borci govorili.

''Ovo će biti puno drukčija borba. Nadam se da si spreman. Onaj isti tip iz prve borbe neće biti tamo sutra.'', poruka je Sterlinga za Yana.

Podsjećamo, Aljo je u prvom meču prije više od godinu dana pobijedio Yana, ali ruski borac bio je diskvalificiran zbog nedozvoljenog udarca koljenom u glavu Sterlinga. Yan je bio bolji borac tijekom tog meča, a prekid je nastupio u četvrtoj rundi. Kako je borba odmicala, Sterling je bio sve lošiji i umorniji, dok je Yan klasično za sebe, samo podizao tempo.

Brojni fanovi smatraju kako je Sterling prvak samo na papiru i da je Yan pokazao tada da je puno bolji borac. Svjestan je i Sterling kako to nije bio njegov dobar nastup i sada najavljuje puno bolje izdanje. Oni neutralni fanovi zasigurno se nadaju puno kvalitetnijem Sterlingovom izdanju, jer time bi dobili sjajan meč.

U fokusu najnovije UFC 273 Embedded uglavnom su službeno i ceremonijalno vaganje. Epizoda se isplati pogledati, a video se nalazi pri dnu teksta.

Linker
25. travanj 2024 04:15