UFC

(VIDEO) UFC objavio prvu veliku najavu za spektakl s tri meča za titulu!

 UFC
Tri borbe za titulu, među kojima se nalazi ona dugo očekivana između Kamarua Usmana i Colbyja Covington, ono je što sve MMA fanove čeka na posljednjoj UFC PPV priredbi u ovoj, za njih više nego sjajnoj godini. UFC 245 održava se 14. prosinca u Las Vegasu, a ovo je njegova prva velika najava.

Nakon što je Madison Square Garden donio sjajan program, ali bez ijedne borbe za pravu UFC titulu (BMF naravno ne računamo), UFC će godinu završiti s PPV priredbom koja na svom programu sadrži tri borbe za titulu. I to je samo ono što je u prvom planu, budući da je cijeli program prepun zanimljivih i vrlo bitnih okršaja.

Naravno, sve će najviše zanimati konačni obračun Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona, nešto što je krenulo još prije nego je Colby imao privremeni pojas, a kasnije nakon toga Usman onaj pravi, koji još uvijek drži i za koji će se boriti. Dva hrvača s Floride, članovi nekada zaraćenih timova, sad će sve što imaju ostaviti u kavezu i to je ono što u prvom planu govori i ova najava. I mnogi sumnjaju da će se ova priča ovom borbom završiti.

Max Holloway također brani svoju titulu prvaka perolake kategorije, po drugi put u ovoj godini. Ovog puta će protiv sebe imati vrlo zanimljiv ispit u Alexandru Volkanovskom, vrlo eksplozivnom i snažnom borcu iz Australije. Zbog tih karakteristika bi Maxova velika prednost u visini ovog puta mogla čak predstavljati problem za šampiona s Havaja. Tu je i jedan revanš, onaj između Amande Nunes i Germaine de Randamie. Kad su se prvi put borile, današnja prvakinja slavila je prekidom, no Nizozemka govori kako su tada obje bile na početku karijere i da će ovo biti jedna druga borba.

Najavu pogledajte ispod teksta, a ispod nje se nalazi popis borbi ove fenomenalne priredbe.

UFC 245

Kamaru Usman (c) vs. Colby Covington
Max Holloway (c) vs. Alexander Volkanovski
Amanda Nunes (c) vs. Germaine de Randamie
Marlon Moraes vs. José Aldo
Petr Yan vs. Urijah Faber

Geoff Neal vs. Mike Perry
Ketlen Vieira vs. Irene Aldana
Matt Brown vs. Ben Saunders
Chase Hooper vs. Daniel Teymur
Brandon Moreno vs. Kai Kara-France
Jessica Eye vs. Viviane Araújo
Punahele Soriano vs. Oskar Piechota

Linker
26. travanj 2024 18:37