UFC

(VIDEO) UFC-ov borac pokazao ozljedu s eventa iz Brazila: 'Ostvario mi se dugogodišnji strah'

James Krause
 screenshot
UFC-ov borac James Krause na Fight Nightu u Sao Paulu ostvario je šestu pobjedu u nizu. Ipak, morao je za doći do nje platiti i malu cijenu u obliku ozljede koju mu je zapravo stvorio Octagon. Pogledajte do čega je došlo nakon što se Krauseova noga zaplela o ogradu UFC-ovog borilišta.

Jamesa Krause odradio je vrhunsku borbu protiv Sergia Moraesa na UFC Fight Nightu 164. Ovaj vrsni borac te također odličan trener uspio je parirati bivšem BJJ prvaku čak i tamo gdje je ovaj najjači i tako je upisao veliku pobjedu, šestu u trenutno aktualnom nizu.

Ipak, Krause je u ovoj borbi platio cijenu trijumfa putem vrlo neugodne ozljede s kojom je odradio pune dvije runde. Naime, ozlijedio je prste na nozi, a nešto više o tome je rekao, ali i prikazao, putem videa objavljenog na njegovom Instagram profilu.

"Evo i kod mene nešto novo. Četiri šava u prstu na nozi. Još u prvoj rundi, dok sam zaustavljao jedno rušenje, moji prsti su zapeli u ogradi kaveza i rana se otvorila. Nakon 13 godina u ovome, jedan on mojih najvećih strahova postao je realnost", napisao je Krause uz objave tretmana spomenute ozljede.

Krause je svakako prošao puno bolje od Jake Ellenbergera u borbi protiv Jorgea Masvidala. Mnogi se sjećaju tog okršaja iz prosinca 2016. godine i situacije gdje su Ellenbergeru prsti zapeli o kavez tijekom borbe i tako olakšali posao Masvidalu da istu udarcima završi. Krause je s ovom ozljedom ostao u borbi do njenog samog kraja i time došao do velike pobjede koja bi mu mogla osigurati veliku borbu već u idućem nastupu. Šest pobjeda je niz koji nitko ne može ignorirati.

Linker
16. travanj 2024 19:46