UFC

(VIDEO) UFC prvakinja kaže da bi se za dobar novac potukla sa svojom zaručnicom

Amanda Nunes i Nina Asnaroff
 Instagram
UFC prvakinja u dvije kategorije Amanda Nunes će narednog vikenda u Las Vegasu ponovno u borilačku akciju. U sunaslovnoj borbi UFC-a 239 je čeka bivša prvakinja Holly Holm. Podrška će joj kao i uvijek do sada biti njezina životna družica i također UFC borkinja Makedonka Nina Ansaroff.

U ekskuluzivnom razgovoru za TMZ sport, djevojke su potvrdile da bi u slučaju unosne ponude prihvatile meč jedna protiv druge.

"Već smo razgovarale o tome. Nakon što ona obrani svoju titulu, ja osvojim titulu u nižoj kategoriji, napravit ćemo neki super meč u 'catch weight' kategoriji. Tako da smo mi svakako za. Zaista bi pokušale ubiti jedna drugu", izjavila je Ansaroff te je dodala:

"Zašto ne? To bi svakako donijelo dosta novca u naše domaćinstvo!"

Meč bi bez sumnje bio zanimljiv jer dvije borkinje već godinama treniraju jedna s drugom i poznaju se jako dobro. Obje znaju sve snage svoje zaručnice, ali i slabosti. Što na sve kaže Amanda Nunes?

"Ja sam za. Posljednji meč ću odraditi protiv Nine i onda ću se povući u mirovinu", izjavila je UFC prvakinja te je dodala da ne bi bilo nikakve zle krvi s obirom da se radi tek o poslu.

"Ma to bi bilo sjajno, nakon svega bi guštale", zaključuje Nunes.

Linker
12. svibanj 2024 09:16