UFC

(VIDEO) UFC večeras sučeljava Masvidala i Diaza

UFC 244 pressica
 UFC
UFC je za večeras najavio veliku konferenciju za medije na kojoj će po prvi put sučeliti glavne zvijezde UFC 244 priredbe, Jorgea Masvidala i Natea Diaza. Provjerite gdje i kada ćete moći popratiti taj događaj.

Na krovu glasovitog Piera 17, u donjem Manhattanu, elitnom dijelu najspektakularnijeg grada na svijetu, New Yorka, večeras će pred medije izaći predsjednik UFC-a Dana White i dvije najveće zvijezde UFC 244 priredbe, Nate Diaz i Jorge Masvidal. Jedna od najvećih ovogodišnjih UFC priredbi održat će se 2. studenog u Madison Square Garden dvorani.

S tim bi danas službeno trebao krenuti show koji će ta priredba, ali vrlo vjerojatno i sve promotivne aktivnosti donijeti. Nate Diaz i Jorge Masvidal borit će se za originalni "Baddest Motherf***er" pojas, a večeras ćemo po prvi put moći čuti njihove izjave o borbi te ih prvi put pogledati sučeljene licem u licem.

Nema sumnje kako će konferencija za medije sama po sebi privući veliki broj fanova te je UFC upravo zbog toga odabrao spektakularnu lokaciju za održavanje iste. Osim toga, na Youtubeu će ju uživo emitirati. Početak konferencije je u 1 sat iza ponoći po srednjoeuropskom vremenu, a možete ju pratiti u videu ispod teksta. Neka ludnica krene!

Linker
10. svibanj 2024 01:19