UFC

(VIDEO) Već sutra nova UFC priredba, pogledajte najavu i popis borbi!

 UFC
Još uvijek smo pod dojmom sjajne predstave koju je UFC isporučio u noći sa subote na nedjelju, a već sutra će mnogi od nas ostati budni da bi pratili novu priredbu. UFC Fight Night 171 predvodi borba Anthonyja Smitha i Glovera Teixeira, uz još jedan sjajan popis borbi na ostatku programa.

Octagon je i dalje u Jacksonvilleu, gdje UFC ne namjerava gubiti vrijeme pa nas je tako razveselio priredbom u pola tjedna, Fight Nightom predvođenom odličnom borbom poluteškaša, Anthonyja Smitha i Glovera Teixeire. Smith će u ovoj borbi tražiti drugu pobjedu u nizu, kojom bi trebao učvrstiti svoju poziciju na samom vrhu kategorije do 93 kilograma. 40-godišnji Glover Teixeira proživljava novu mladost i u ovoj će borbi tražiti četvrtu pobjedu u nizu, kojom bi sebe vratio među one najbolje, one koji se mogu nadati velikim borbama. No, svaka borba koja dobije čast biti "main event" je u samom startu veliku.

Pozicija sunaslovne borbe ove priredbe rezervirana je za tešku kategoriju, u koju će se ovim putem zaputiti Ovince St. Preux, a tamo ga čeka iskusni veteran Ben Rothwell. Alexander Hernandez i Drew Dober trebali bi pružiti dobru bitku lake kategorije, dok na papiru sjajno izgleda borba u bantamu između Rickyja Simona i Raya Borga. Glavni program otvorit će srednja kategorije i borba Marvina Vettorija protiv Karla Robersona.

Uvodni program također ima nekoliko pravih poslastica. Jednom će već biti otvoren, odnosno duelom teškaša koji priznaju samo nokaute, Chasea Shermana i Isaaca Villanueve. Među poznatim imenima tu je svakako Michael Johnson te Andrei Arlovski, bivši teškaški prvak koji predvodi ovaj dio programa borbom protiv teškaškog pobjednika prve sezone PFL-a, Philipea Linsa. Cijeli program nalazi se ispod teksta.

UFC Fight Night 171 - Popis borbi

Anthony Smith vs. Glover Teixeira
Ben Rothwell vs. Ovince Saint Preux
Alexander Hernandez vs. Drew Dober
Ricky Simon vs. Ray Borg
Karl Roberson vs. Marvin Vettori

Andrei Arlovski vs. Philipe Lins
Michael Johnson vs. Thiago Moisés
Sijara Eubanks vs. Sarah Moras
Gabriel Benítez vs. Omar Antonio Morales Ferrer
Hunter Azure vs. Brian Kelleher
Chase Sherman vs. Isaac Villanueva

Linker
25. travanj 2024 16:15