UFC

(VIDEO) Velike najave pred okršaj u Abu Dhabiju: 'Ja sam poseban borac i uskoro ću postati prvak'

Dominick Reyes
 Screenshot (YouTube, UFC)
Zvijezde iz poluteške kategorije najavile su meč koji će odrediti Jonesovog nasljednika

Nakon što smo u prvoj epizodi UFC 253 Embedded serijala mogli vidjeti kako je izgledao let kojim je nekoliko boraca stiglo u Abu Dhabi, drugi nastavak donio nam je nekoliko zanimljivih kadrova i izjava.

Jan Blachowicz pustio je kamere na svoj trening, a usput i poslao poruku svom protivniku Dominicku Reyesu.

"Misli da me poznaje, ali u borbi će vidjeti da to nije tako. To će biti njegov najveći problem", poručio je poljski borac suparniku preko kojeg lovi pojas u poluteškoj kategoriji.

U istoj smo epizodi nakratko mogli vidjeti i čuti aktualnog prvaka u srednjoj kategoriji Israela Adesanyu, a pozornost je dobio i Reyes koji je pokazao s kakvim vještinama raspolaže na košarkaškom terenu. Bivši izazivač usput je i prokomentirao okruženje u kojem se nalazi, ali i najavio svoju veliku pobjedu.

"Iako na neki način imam osjećaj kao da sam na odmoru, ovdje sam zbog posla i ovo nije odmor. Ovo mjesto je prekrasno, sve je posebno oko ovoga, a i ja sam poseban borac i uskoro ću postati prvak", poručio je Reyes koji će se nakon meča s Jonom Jonesom ovog vikenda naći u novoj prilici da ugrabi najugledniji pojas u svijetu MMA-a.

Linker
25. travanj 2024 17:13