UFC

(VIDEO) Volkanovski dokumentirao napuštanje Australije i dolazak na Fight Island

 screenshot/YouTube
Alexander Volkanovski uspješno je stigao u Abu Dhabi gdje će iduće subote braniti titulu UFC prvaka

UFC-ov prvak perolake kategorije nije imao osigurane uvjete dolaska u Abu Dhabi kao većina sudionika priredbe koja će se održati idućeg vikenda. On je u Emirate dolazio izravno iz Australije te je morao proći neke posebne protokole. Na kraju je probleme s vizama riješio te se uputio na mjesto svoje prve obrane titule UFC-ovog prvaka perolake kategorije.

S njim je išla ekipa YouTube kanala EMG Access, koja će dokumentirati ovu cijelu avanturu. Za početak su to odradili s napuštanjem Australije te dolaskom u Abu Dhabi, gdje je Volkanovski odmah podvrgnut testiranju, nakon čega će vrijeme do rezultata morati provesti u hotelskoj sobi te će odmah nakon toga biti testiran još jednom.

U videu možete vidjeti kako je to sve izgledalo, ali i u kakav hotel su borci smješteni. Volkanovski nije gubio vrijeme pa je i u izolaciji odradio jedan kraći trening. Pretpostavlja se da bi od sutra mogao imati slobodu kretanjam Fight Island kompleksom i to sve do vaganja u petak, nakon kojeg će biti još jednom testiran te će u karanteni provesti vrijeme do borbe.

Linker
18. travanj 2024 11:15