UFC

(VIDEO) White morao reagirati između Adesanye i Vettorija, hladan pogled Edwardsa i Diaza

Israel Adesanya i Marvin Vettori
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Najnapetije je ipak bilo između Paula Craiga i Jamahala Hilla

Kako su se UFC PPV priredbe vratile održavanju pred publikom, tako su se vratila i ceremonijalna vaganja, odnosno posljednje prilike za sučeljavanje boraca pred borbe, no također pred zvučnom kulisom glasnih fanova. A UFC 263 priredba pokazala nam je koliko tako nešto može biti zanimljivo i napeto.

Već nakon konferencije za medije bilo je jasno da bi u trenutnu kad Israel Adesanya i Marvin Vettori stanu jedan preko puta drugog moglo biti posla za UFC-ove sigurnosne službe. Oni ipak nisu morali reagirati, no napeto je Dani Whiteu bilo kad su sudionici borbe za titulu srednje kategorije stali jedan preko puta drugog. Predsjednik UFC-a ipak je dobro odradio svoju zadaću.

Kod Deivesona Figueireda i Brandona Morena nije bilo napetosti. Kratki pozdrav i dovoljna udaljenost, oni očito sve što imaju čuvaju za Octagon. Nakon borbe iz prosinca znaju da itekako trebaju biti spremni na svaki udarac te sačuvati apsolutno svaki atom snage.

Leon Edwards i Nate Diaz stali su vrlo blizu jedan drugog, a to je bilo dovoljno da vidimo kako se Edwards čini kao krupniji borac. To ne treba čuditi, ako znamo da je cijelu karijeru velteraš, dok je Diaz ipak svoje najbolje partije pružio u lakoj kategoriji, gdje je također uvijek bio podosta mršav.

Najviše napetosti viđeno je između Jamahala Hilla i Paula Craiga, koji su već prethodnih dana imali bliski susret na kojem je ekipa sa strane morala reagirati. Borba za poluteškaški Top 10 obojici puno znači pa je tako cilj i prije ulaska u Octagon pokušati osigurati neku prednost.

Uvodni program priredbe počinje u ponoć, dok za glavni rezervirajte nedjeljno jutro. Sve započinje u 4 sata.

Linker
25. travanj 2024 15:52