UFC

(VIDEO) WWE mega zvijezda: 'McGregor će pobijediti Khabiba u revanšu!'

McGregor i Lynch
 Ilustracija
Mišljenje velike WWE zvijezde Becky Lynch o uzvratu Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova vam ne znači previše, osim ako niste veliki fan pro-hrvanja. Ali ako jeste, onda će vas sigurno zanimati kako ova popularna Irkinja prognozira eventualni revanš UFC prvaka u lakoj kategoriji i njegovog velikog rivala.

Govoreći za TMZ Sports, napopularnija irska ženska sportska zvijezda u svjetskim okvirima je istaknula kako vjeruje u pobjedu svog sunarodnjaka.

"Conor će pobijediti u tom meču. Naravno, da ću navijati za svog sunarodnjaka. Pobijedit će, pobijedit će", smatra WWE šampionka i dodaje:

"I u prvom meču je bio bolji u udaračkom segmentu, a u zadnje vrijeme naporno trenira i napreduje. Vidjeli ste njegov zadnji meč. Sada ima novi plan, vrlo je koncentiriran na svoj zadatak i smatram da će pobijediti u revanšu."

Očekivano, Lynch tipuje na McGregora, no neobično je čuti nekoga tko tvrdi da je McGregor u prvom meču bio bolji u bilo kojem segmentu slobodne borbe. Pa čak i u stojci, s obzirom da je i tu Dagestanac odlično parirao. Dapače, većina fanova se vjerojatno sjeća onog Khabibovog desnog 'swinga' koji je McGregoru odsjeo na bradu i koji ga je na trenutak pospremio na leđa.

"Mislim da je vratio želju i sada je 100 posto unutra. On je čovjek koji uvijek ostvari ono što kaže da hoće! Smatram da će to napraviti i ovaj put!", zaključuje WWE mega zvijezda.

Oni koji malo pomnije prate karijeru Becky Lynch, znaju da je u više navrata posjećivala dublinski SBG, gdje je trenirala s McGregorovim glavnim strategom Johnom Kavanaghom. Lynch na Instagramu prati gotovo 5 milijuna fanova. Njezin muški irski pandan je u tom segmentu ipak popularniji sa 35.5 milijuna. Naravno, uzvrat između Nurmagomedova i McGregora i dalje nije dogovoren, nego se o njemu samo špekulira.

Linker
18. travanj 2024 03:45