UFC

(VIDEO) ‘YouTuber‘ prozivao Stricklanda, ovaj prihvatio poziv i prebio ga: Ignorirao bacanje ručnika protivničkog kuta

Strickland vs. Sneako

 Twitter (happy Punch)
Video cijelog sparinga moći ćete pronaći ispod članka, a ovo može biti lekcija raznim ‘‘YouTuberima‘‘ da možda i ne bi trebali ulaziti u kavez s profesionalnim borcima

Borbe i prozivanja između profesionalnih MMA boraca i raznih ‘‘YouTubera‘‘ i influencera postaje trend kako u svijetu, tako i u regiji. Gotovo svaki dan svjedočimo barem nekakvom prozivanju po društvenim mrežama, ali i ugovaranjima raznih borbi i sparinga koje intrigiraju javnost.

Ovoga puta donosimo slučaj bivšega UFC-ovog prvaka u srednjoj kategoriji, Seana Stricklanda, koji je jučer sparirao s ‘‘YouTuberom‘‘ pod nazivom Sneako. Sneako je prozivao Stricklanda na sparing, a bivši UFC-ov prvak je poziv objeručke i prihvatio te mu dokazao kako su vještine profesionalnih boraca ipak na nekoj drugoj razini nego što to ljudi misle.

Na snimci se vidi kako Strickland nije niti najmanje štedio ‘‘YouTubera‘‘ te je išao punom snagom i tretirao ga kao da ispred sebe ima nekoga jednakih vještina i spodobnosti. U jednom trenutku su iz Sneakovog kuta počeli bacati ručnike, što je Strickland ignorirao te je nastavio prebijati protivnika.

‘‘Kako se budemo približavali isteku tri minute, osjećat ćeš značajno sve više i više boli. Trebalo bi ti postati jasno da ništa što činiš mene ne može ugroziti, a kako to budeš shvaćao, očekuje te jako je**no loš dan u minuti koja slijedi‘‘, govorio je Strickland dok je tukao protivnika.

Video cijelog sparinga moći ćete pronaći ispod članka, a ovo može biti lekcija raznim ‘‘YouTuberima‘‘ da možda i ne bi trebali ulaziti u kavez s profesionalnim borcima. Iako je fanovima borilačkih sportova jasno da takvi nemaju što tražiti u kavezu s borcima, izgleda da njima to još uvijek nije postalo jasno.

Linker
01. svibanj 2024 20:16