UFC

‘Ja sam nadolazeća superzvijezda. U trendu sam, karizmatičan sam, znam pričati... Zaslužio sam biti ovdje‘

Joe Pyfer

 ALEJANDRO SALAZAR/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Alejandro Salazar/zuma Press/profimedia
Završio je prva tri protivnika unutar UFC-a, među njima i Alena Amedovskog

Joe Pyfer misli da je na korak od prodora u širu javnost dok se prvi put priprema predvoditi priredbu (UFC Fight Night 236) za vikend.

U svom četvrtom nastupu u oktogonu, Pyfer (12-2, 3-0 UFC) će se suprotstaviti Jacku Hermanssonu (23-8, 10-6 UFC). Dobiva priliku za predvoditi priredbu brže od prosječnog borca ​​s njegovim UFC iskustvom, ali po njegovom mišljenju, sve je to s dobrim razlogom.

"Ne bih to tako opisao. Upisao sam tri prekida u tri borbe, pobrinuo sam se da budem uzbudljiv, kažem što ću učiniti, uđem u kavez i napravim to. Ja sam nadolazeća superzvijezda. U trendu sam, karizmatičan sam, znam pričati... Zaslužio sam biti ovdje", kazao je Aaronu Bronsteteru.

Nakon što je završio sa svoja prva tri UFC protivnika u nešto više od ukupno devet minuta, 27-godišnji Pyfer će pokušati upisati i četvrti trijumf unutar najjače svjetske MMA promocije.

S druge strane, Hermansson (35) dijelio je kavez s mnogima iz elite srednje kategorije, uključujući bivšeg prvaka Seana Stricklanda, Kelvina Gasteluma, Jareda Cannoniera, "Jacarea" Souzu i druge. Pyfera to iskustvo ipak ne plaši i očekuje da će zablistati tijekom borbe.

"Samo ću to tretirati kao još jednu borbu, ući ću u kavez i raditi svoj posao. Nije me briga za poredak", zaključio je.

Linker
05. svibanj 2024 20:52