UFC

‘Volio bih se boriti s njim, bio bi to odličan meč. Zaradio bih novi bonus, znam kako nokautirati tog tipa!‘

Michael Page

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Carlos Prates u svom bi sljedećem UFC nastupu želio odmjeriti snage s Michaelom Pageom

Otkako je lani izborio svoj ugovor s UFC-om kroz Dana White Contender Series, Carlos Prates nanizao je tri pobjede pod okriljem najjače svjetske MMA organizacije. Sva tri puta slavio je prekidom, a osobito je bila dojmljiva njegova pobjeda nad Lijem Jingliangom, kojeg je nokautirao razornim lijevim krošeom u drugoj rundi njihove borbe na UFC 305 priredbi, a za tu je izvedbu u džep pospremio i 50.000 dolara bonusa.

S obzirom na vrhunsko izdanje protiv Kineza, ali i ne činjenicu da je svaki put do sada isporučio uzbudljivu izvedbu, odnosno, prekid, "The Nightmare" bi u svom sljedećem nastupu mogao ukrstiti rukavice i s rangiranim protivnikom UFC-ove velter kategorije, a ako se njega osobno pita, on je već naciljao jedno ime - ono trinaestoplasiranog Michaela Pagea.

Prates je, naime, bio dijelom pripremnog kampa za prvi meč između "Venoma" i Douglasa Lime u Bellatoru (Lima slavio nokautom u drugoj rundi, op.a.) te smatra kako raspolaže iskustvima i kvalitetama koji bi ga dovele do uvjerljive pobjede nad 37- godišnjim Britancem.

"Bila bi to zaista dobra borba, volio bih se boriti s njim i ponovno bih zaradio bonus. Kada je prvi put izgubio od Lime, bio sam Douglasov sparing partner. Imitirao sam MVP-a, a Douglas je igrao svoju ‘igru‘. Douglas i njegov trener su došli na Tajland i zajedno smo trenirali tako da znam kako nokautirati Pagea", istaknuo je 31-godišnji Brazilac u razgovoru za Sherdog.

S obzirom na borilačke stilove Pratesa i Pagea, teško se ne složiti da bi njihovo uparivanje doista jamčilo vrhunsku borbu i pravi "vatromet" u kavezu, no hoće li to toga ikada doći, odlučit će UFC-ova vrhuška.

Linker
05. rujan 2024 10:24