UFC

Volkan Oezdemir planira završiti Paula Craiga u Londonu: ‘Ima više načina na koje ga mogu završiti‘

Volkan Oezdemir

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Smatra kako se u MMA-u treba svega paziti

Volkan Oezdemir motiviran je za povratak u Octagon i nada se kako će isprati gorak okus iz zdanje dvije borbe u kojima je poražen, a u subotu se pred londonskom publikom bori protiv odličnog Paula Craiga.

Oezdemir se posljednji put borio prije nešto manje od godinu dana, kada je jednoglasnom sudačkom odlukom nakon tri runde poražen od Magomeda Ankalaeva. Godinu dana prije toga doživio je najbrutalniji poraz u svojoj karijeri, kada ga je brutalno krošeom ‘uspavao‘ prvak Jiri Prochazka. Posljednji put je pobijedio 2019. godine srpskog borca Aleksandra Rakića.

‘‘Mislio sam da ću dobiti Jamahala Hilla, imali smo nekakvih razmirica na Twitteru. No Craig je imao više smisla jer se radi o borbi u Engleskoj, tako da je netko iz Europe imao najviše smisla‘‘, rekao je Volkan.

Dotaknuo se i borbe koja je pred njim: ‘‘Definitivno će biti borba u kojoj će tip koji nametne svoju igru pobijediti. Ovo je MMA, sve je u donošenju prave odluke. Ovo je visoki nivo, mogu se previše opustiti u stojci i biti nokautiran. Treba paziti na sve, ali nije samo jedan način na koji mogu završiti borbu.‘‘

Ukoliko Oezdemir dođe protiv pobjede protiv Craiga, istaknuo je kako se nada da će dobiti pobjednika iz borbe Hilla i Santosa.

Linker
25. travanj 2024 00:34